TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6arti9

dogrulama kodları sörf kısmında değişmiş ben bayadır sörf yapmıyorum yeni mi
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

6arti9

>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Dio

Alıntı yapılan: 6arti9 - 27 Mayıs 2015, 16:50:34

dogrulama kodları sörf kısmında değişmiş ben bayadır sörf yapmıyorum yeni mi
digadz a benziyor. Benim refim olmadığı için sörf yapmıyorum

silver

Bende surf  yapmıyorum :) Aslında bunu ücretli reklamlara da uygulasalar çok iyi olur. En azından yanlış kod hatası belki bununla düzeltilmiş olur ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: acayip9000 - 27 Mayıs 2015, 16:04:04
Arkadaslar site cok güzel birsey yapıyor. Ben sabah saat 03:00 - 05:00 arası tüm reklamları yaptım. Günlük yapılması gereken 10 Start Surfing'i yaptım. Saat 12:30 gibi tekrar geldi reklamlar. Su an o reklamları yapıyorum. Günde 2 sefer geliyor reklamlar.  ($$) ($$) Ödeme alıyorum bugün  ($) :)

Sabah 03:00 ve 07:10 da olmak üzere, 2 adet reset var zaten. Diğer bulduklarınız denk geldikleriniz olur ;)

acayip9000

Haberi olmayan bilsin istedik ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: acayip9000 - 28 Mayıs 2015, 10:10:32
Haberi olmayan bilsin istedik ;)

İyi yapmışssınız tabii ki, ben saat bilgisi verdiğiniz için yazdım :) 
12:30 a kadar beklemelerine gerek yok. Ben de onu bilsinler istedim :)

silver

Teşekkür ederiz ikinize de :) Ben extra bilmeleri gereken bir şeye sahip olmadığım için şunu da bilsinler istedim diyemeyeceğim malesef :D

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Mayıs 2015, 10:01:13
Sabah 03:00 ve 07:10 da olmak üzere, 2 adet reset var zaten. Diğer bulduklarınız denk geldikleriniz olur ;)
Niye iki adet reset var acaba bu reklam verenler açısından eksi bir durum değil mi?

acayip9000

Haklısın Admin. Bilmemek Ayıp Degil Ögrenmemek Ayıp :)

@suskun Trafficmonsson herkese ptc'yi sevdiren bir site. Bu yaptıkları daha önce hic olmamıstı. Yüksek ihtimal kullanıcı çekmek icin yapıyor. O adamlarda (Trafficmonsoon kurucusu falan) kazanıyor. Sadece biz degil :)