TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 12 Şubat 2015, 01:34:44
TTnet adsl.

Comodo DNS kullanıyorum ayrıca ondan değildir gerçi de.

TTnet mi ? ??? E yuh artık :D

O zaman TR ye sorun çıkartacak adam. Bundan sonra ödeme almak için talep verirken bir bakalım ne olacak :D

Elektronick

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2015, 01:14:23
VPN/Proxy sebebiyle üye olamayan arkadaşların internet servis sağlayıvcıları nedir ?

dsmart internet

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2015, 02:18:59

TTnet mi ? ??? E yuh artık :D

Dsmart tır o Dsmart  (d)

:)) Anlatabildim mi bilmem  (zopa)

ElisaMcCline

Bence bu sorunu yaşayanlar IP bilgilerini de biliyorsa Ticket açsın.
Sistemde sorunları olduğunu görmeleri gerekiyor.

Fronar

Arkadaşlar sistem nasıl işliyor acaba tam olarak çözemedim. İlk gün 10 a yakın reklam varken sonraki günlerde sadece 2 tane reklam gelmeye başladı acaba reklam sayısının artması için yapmamız gereken bir şey var mı? Günlük bonus 10 adet reklam izliyorum bu arada.

ikose

Fronar, her soru için ayrı bir konu açmadan konusundan soruyoruz..
Siteyi kullanan ve sorunun cevabını bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır..

Not = Konular birleştirilmiştir .

ElisaMcCline

Reklam adedi paket alan sayısı ve reklam verene bağlı.
Evet son birkaç günde azaldı sanki ama yine de gün içinde takip ettiğinizde reklam yakalamak mümkün.

Sanırım reklam veren çoğaldığı için, admin kendi reklamlarının bir kısmını kaldırdı.
Ama paketle beraber gelen reklam adetleri çok az. Yani yakalamanız gerekiyor. Sürekli kalan reklamlar değiller.

utatar

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Şubat 2015, 10:19:34
Evet son birkaç günde azaldı sanki ama yine de gün içinde takip ettiğinizde reklam yakalamak mümkün.

Sanırım reklam veren çoğaldığı için, admin kendi reklamlarının bir kısmını kaldırdı.
Ama paketle beraber gelen reklam adetleri çok az. Yani yakalamanız gerekiyor. Sürekli kalan reklamlar değiller.

Evet reklam sayisi buaralar sabit degil ama gun icinde kontrollerde cikiyor..

senss17

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Şubat 2015, 10:19:34

bu siteye yatırım mı yapılıyor yoksa günlük gelen reklamlarımı tıklıyoruz sadece ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: senss17 - 14 Şubat 2015, 13:26:03
bu siteye yatırım mı yapılıyor yoksa günlük gelen reklamlarımı tıklıyoruz sadece ?

Yapılıyor ama dönüşler az. 50$ lık pakete %10 yani 5$ geliyor. Süre belli değil ama 1 ay civarıymış.

Bu arada, bugün reklam adedi yine çoğalmış :)
3 taneye kadar düşürmüştü site standar olan sürekli reklamlarını. 6 ya çıkarmış :)
5-6 tane de ben yakaladım gce 2 deki reswetten sonra bu saate kadar :)

Yatıırımcıların aldığı paketlle gelen kredilerle veriliyor genelde bu reklamlar.
Paket alınan günlerde adetler artıyor sanırım :)