TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

processor

Ben çok nadir olarak 0,02 lik reklam tıkladım bu sitede. Görüyorum tıklıyorum ya süresi doldu hatası veriyor veya tıklıyorum yine ana sayfaya yönlendiriyor bir bakıyorum reklam kaybolmuş  (zopa)

AnilK

Alıntı yapılan: processor - 18 Şubat 2015, 01:02:55
Ben çok nadir olarak 0,02 lik reklam tıkladım bu sitede. Görüyorum tıklıyorum ya süresi doldu hatası veriyor veya tıklıyorum yine ana sayfaya yönlendiriyor bir bakıyorum reklam kaybolmuş  (zopa)

Reklamverenlerin çakallığı yüzünden oluyor, 60sn dolmadan reklamı gösterimden kaldırıyorlar. Neobux'taki gibi adminin önlem alması lazım bu duruma.

kilicaslan3873

reklamlar hep bu şekilde mi gelecek artmayacakmı ki? 0.10 cent (hydr)

processor

Reklam yağdı :) muson yağmuru gibi  :D

kilicaslan3873

bugün 4*0.01 geldi  başka gelen yok sizdede öylemi arkadaşlar

hakanatik01

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 01 Mart 2015, 00:21:20
bugün 4*0.01 geldi  başka gelen yok sizdede öylemi arkadaşlar
Siteye sürekli geliyor değişiyor şimdi gelir  1 saat sonra gelir.Sürekli fırsat buldukça kontrol etmelisiniz bazen geliyor mesela görüyorsunuz tıklyorsunz ama bitmiş oluyor herhalde adetli gelip çabuk tükeniyor .Baya geldi bugün ;
Normal tıklananlar dışında 8 adet uyarısı yapıldı.0.12 falan tıklanmıştır hiç tıklamayıp bu uyarıyı görenler.
http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/ptc-reklam-uyarisi/msg248218/#msg248218
http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/ptc-reklam-uyarisi/msg248226/#msg248226

aydyar13

uzun bir aradan sonra siteye tekrar üye olmayı denedim gene aynı :(

It seems you are behind Proxy or using VPN.

hakanatik01

Kullanıyormusun ?? :D gostery tarzı eklenti v.s. varmı? Yada browser ayaralarına bir bakmalısın vekil sunucu gibi kısım oluyor orada birşeyler eklimi bazen farkında olmadan tıklanan reklamlar v.s. değişiklik yapabiliyor o kısımlarda ;

aydyar13

Vay arkadaş. Gittim windowsu kurduğumdan beri açmadığım IE ile üye oldum EMC nin sitedeki refli bannerı bozuk herhal :D