TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nicotine

Hi dear;

I would like to My payza account but there is some problem in my profil that pagewhich i want to add my payments account cannot be opened, Could you please fix this issue or give any information about this issue.

Sanırım boyle bir şey yazman senin için yeterli olacaktır

mepay

Alıntı yapılan: haso12301 - 18 Nisan 2015, 21:04:03
trafficmonsoon yatırım yaparak kazanabilirmiyim ?
Hayır kazanamazsın. 50 dolarlık aldığın paket karşılığında; banner'ına 20 adet tıklama, 1000 kredi veriyor.
Paranı da 55 dolar olarak 55 günde geri veriyor. Yatırma ve çekme kesintileriyle de o 5 doları da göremezsin :)

O yüzden burayı yatırımdan ziyade diğer sitelerine referans kazanabilmek için bir araç olarak kullanabilirsin ;) (sonuçta o da uzun vadeli bir yatırım)

mepay

Alıntı yapılan: mepay - 21 Nisan 2015, 12:03:02
Hayır kazanamazsın. 50 dolarlık aldığın paket karşılığında; banner'ına 20 adet tıklama, 1000 kredi veriyor.
Paranı da 55 dolar olarak 55 günde geri veriyor. Yatırma ve çekme kesintileriyle de o 5 doları da göremezsin :)

O yüzden burayı yatırımdan ziyade diğer sitelerine referans kazanabilmek için bir araç olarak kullanabilirsin ;) (sonuçta o da uzun vadeli bir yatırım)

Edit: Dalgınlığıma gelmiş, önceki mesajlardaki bir soruya mı yanıt verdim ne :D

haso12301

trafficmonsoon ana sayfasında günlük en az 10 defa tıklama yerinin önemini açıklayabilecek olan ?

aydyar13

Alıntı yapılan: haso12301 - 21 Nisan 2015, 20:53:38
trafficmonsoon ana sayfasında günlük en az 10 defa tıklama yerinin önemini açıklayabilecek olan ?

Açtığınız konuları okuyun lütfen. Daha önce uyarılmışsınız neden inatla yeni konu açıyorsunuz? Her sitenin kendi konusu var sorunuzu oradan sorunuz.

http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/adpageviews/msg264413/#msg264413

Coulers79

Alıntı yapılan: haso12301 - 21 Nisan 2015, 20:53:38

Refin ve yatırımın varsa onlardan gelecek komisyonları kazanmak için 10 surf yapman lazım.
Bunun karşılığı biriken kredileri de sonra başka bir site linkin için kullanabilirsin.

kazims

2 gündür reklam yollamıyor acaba bana mı gelmiyor arkadaşlar

AnilK

Alıntı yapılan: kazims - 24 Nisan 2015, 11:43:20
2 gündür reklam yollamıyor acaba bana mı gelmiyor arkadaşlar

Geliyor her gün, bir sıkıntı yok bende.

GameHunter

Türkiye saati ile gece 03:00'de bir parti reklam yolluyor, öğlen saatlerinde tekrar reklam geliyor. Ben ikisine de tıklıyorum Toplam 15-20 centlik reklam.

By_ArTiZ

trafficmonsoon sitesine üye olamadım ne kadar farklı şeyler denesemde yinede vpn yada proxy algılaması yapıyo üyeligimi yapabilecek biri varmı var varsa mesaj atabilirmisiniz kendi refiniz üzerinden üyelik yapabilirseniz mesela günlük reklam tıklaması yaparım ben lütfen yardımcı olurmusunuz