TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Bu siteden de ödeme alamazsam diğerlerini scam ilan edeceğim kafadan (sinir) :D

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: gaddar - 29 Nisan 2015, 21:11:08
Diyor ki biz gidiciyiz :m
yaw he he,
tüh vaziyet öyle..
macar bi refim geçenlerde paket aldı bana 5 dolar geldi bende çektiydim iyimi :m

kazims

Alıntı yapılan: gaddar - 29 Nisan 2015, 21:11:08
Diyor ki biz gidiciyiz :m

benden çoktan gittiler

double acılı hesap kullandın dediler almıyolar içeri damsız ( hesabımda tek )

ElisaMcCline

Selam arkadaşlar,

Çok kişi sormaya başladı aslında, ancak bilgi içerikli mailler belirli seviye üstü kullanıcılara ya da yatırım yapanlara geliyor sanırım.

Sitede son dönemde yavaşlık, reklam izlerken takılma ya da surf yapamamak gibi sorunlar vardı. Adminin facebook sayfasında üye olamamak, login sorunları gibi pek çok hata bilgiriminde bulunan kişiler de var. Çok fazla yerde reklam dönüyor ve çok kişi reklam kovalıyor sitede, bu gibi sorunların olması da kaçınılmaz olmuştu.

Tüm bu sebeplerle, admin ikinci bir server eklemesi yapacakmış, eklenecek sunucu bu haftasonu eline geçecekmiş, tam olarak gün vermemiş ama kurulup hazır olduktan sonra, site birkaç saatlik bakıma alınıp işlemler gerçekleştirilip, açılacakmış.

Muhtemelen haftasonunu takip eden 1-2 gün içinde herşey normale dönecektir diye düşünüyorum. Pz.tesi olacağını sanmıyorum ama, Belki Salı ya da Çarşamba günü olabilir iye düşünüyorum.

Sitede şu anda görünen bir sorun yok. Kazanç dağıttım oranı düşük.
Cashlink karşılıklarına takılan arkadaşlar a var ama bu arkadaşlar unutmasınlar ki, bu linklerin maliyeti zaten 0,02$.
Admin %10 gibi geri iade ettiği komik bir yatırım geri iadesinden fazlasını da kendisi reklam olarak ekliyor. Diğer pek çok siteden çok daha düşük bir oran bu %10 luk revshare oranı.

Bu sebeplerle sitede kazanç anlamında çok yakında bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Ancak şu da bir gerçek ki, yatırımlar bu gbisitelerde zamanla azalır, yani çok uzun süre büyük kazançlar da beklemeyin, alabileceğinizi alıp keyfinize bakın :)
Diğer bir sorun da, sitede çok fazla ödeme işlemci olmadığı gibi büyük oranda yatırımını Paypal üzerinden alıyor olması.
Bir süre sonra PP konusunda bir inceleme ya da esap bloklaması duyarsak da şaşırmayalım :)

Ve son olarak, admin yeni adminlerden değil. Eski scam siteleri var.
Bizim de nedense bu eski scam site sahibi olan adminlere karşı çok yakın bir ilgimiz var :)

Bakınız probux, kekbux, kayads :P

Sonuç olarak, yatırım yapmadıysanız (ki forumda benim dışımda yapan yok diye biliyorum ve bende yatırımımdan fazlasını zaten aldım :) ),
zaten bir kaybınız da yok.
Hafta içinde herşeyin normale dönmesini bekleyin, keyifinize bakın :)

Herkese bol şans, bool kazançlar :)

nebu

Sitede benim de yatırımım var. Bugün ödeme aldım ve dakikalar içerisinde geldi. Umudumuz devam etmesi yönünde  :)

ikose

Ayrıntılı bilgi için  çok çok Teşekkürler Elisa hocam :)

GameHunter

Oh bee içim ferahladı resmen. Bende niye bu kadar uzun sürdü arıza diyordum, bir süre daha scam olmasında.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nebu - 01 Mayıs 2015, 14:01:41
Sitede benim de yatırımım var. Bugün ödeme aldım ve dakikalar içerisinde geldi. Umudumuz devam etmesi yönünde  :)

Büyük ödmeer alanlar da var, ödemeler aksamadan devam ediyor :) :y

yatırımcı olmayanlar ve sadece Cashlink DR geliri ile yürüyenler için kötü oldu aslında ama bence site için iyi bile oldu. Biraz nefes aldı ;)

Alıntı yapılan: ikose - 01 Mayıs 2015, 14:13:56
Ayrıntılı bilgi için  çok çok Teşekkürler Elisa hocam :)

Ben teşekkür ederim :)

Elimden geldiğince bana ulaşan herkese birşeyler yazmaya çalıştım, cevap veremediklerim de kusura bakmasın lütfen.
Müsait olmadığım, o anda cevap veremeyeceğim bir dönemde gelmiş mesaj, mail ya da face iletisini daha sonra atlayabiliyorum.
Herkese ulaşabilmek için bu yolu seçtim en sonunda.

Webinar vardı ama vakit sorunu yüzünden katılamadım, genel durum ile ilgili daha geniş bilgiye sahip olup sizlerle paylaşabilmeyi çok isterdim.
İlerideki webinarlara diyelim artık :)

Ve tabii ki her zaman her sitenin riskleri olduğunu en başından kabul ederek başladığımızı ve bu şekilde devam etmemiz gerektiğini tekrar hatırlatmakta fayda var :)

Alıntı yapılan: GameHunter - 01 Mayıs 2015, 14:37:14
Oh bee içim ferahladı resmen. Bende niye bu kadar uzun sürdü arıza diyordum, bir süre daha scam olmasında.

:)
Site adminlerinin gerçek durum ve düşüncelerini asla bilemiyoruz tabii ki.
Biz sadece ulaşabildiğimiz bilgileri paylaşıyoruz :)

Önümüzdeki hafta içinde durumun tam olarak ne olduğunu daha net göreceğiz :) Her zaman kenarda birkaç soru işareti tutmamızda fayda var :)

osibios

Kanımca ref geliri %100 dağıttıkları için bir yerde tıkandı site.
siteye giren çoğu kişi hemen çıkmıyor sürekli refresh haliyle yavaşlatır :)
Nekadar boş adam varsa hepsi online  :D

malatyadetay

Cash links are temporarily disabled due to large load on server being caused by the large volume of visitors viewing them. We're working to resolve this asap.
BÖYLE BİR uyarı alıyorum azbuçuk çevirdim şu çıktı:
Sunucuda büyük bir yük onları inceleyen ziyaretçilerin büyük hacimli neden oluyor nedeniyle nakit bağlantıları geçici olarak devre dışı bırakılır. Biz en kısa zamanda bu sorunu çözmek için çalışıyoruz.
,ne demektir bu 2-3 gündür syrf yaptığım halde 1 tane bile reklam çıkmıyor..