TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Açıklamalarınız için teşekkürler Sayın @ElisaMcCline . Açıklamalarınız gayet makul ve mantıklı. Benim bu site anlam veremediğim bi durum var reklamların bayağısı sitenin kendi linki adamlar niye trafficmonsoon ref linkini yine oraya reklam olarak verir anlamış değilim :)

sametseven

Şu an bana reklam yağıyor. 0,02 bile var
edit: siteden atıldım :S

Dio

Alıntı yapılan: suskun - 10 Mayıs 2015, 17:36:42adamlar niye trafficmonsoon ref linkini yine oraya reklam olarak verir anlamış değilim :)
aynısını adpageviews tede yapıyolar. Bende merak ediyorum sebebini :)

ElisaMcCline

Şu anda 5x0,01 lik reklam var ve uzun süreli. Arada siteden atıyor ama kredilendirmek biraz yavaş da olsa mümkün :)

Alıntı yapılan: suskun - 10 Mayıs 2015, 17:36:42
Açıklamalarınız için teşekkürler Sayın @ElisaMcCline . Açıklamalarınız gayet makul ve mantıklı. Benim bu site anlam veremediğim bi durum var reklamların bayağısı sitenin kendi linki adamlar niye trafficmonsoon ref linkini yine oraya reklam olarak verir anlamış değilim :)

1 - Rotator denen bir özellik var sitede. Aynı rotator a bir çok site girebiliyorsunuz. Her tıklandığında yeni bir site açılıyor.
Rotatora adamlar trafficmonsoon u da ekliyoe ve bu girdikleri tüm siteleri içeren linki tüm PTC sitelerinde çeviriyorlar.
Size arada trafficmonsoon reklamı da denk gelebiliyor tabii ki.
yani diğer sitelerle pek işi olmayanlar trafficmonsoon u seçebiliyorlar ;)

Aklınıza takılan başka soru varsa, yardımcı olmaya çalışırım :)

2- Paket alımlarında bir site girilmesi gerekiyor. Paket alım açıklamasında şöyle bir not var:
Hangi sitenin reklamını vereceğinize emin değilseniz trafficmonsoon reflinkinizi de girebilirsiniz.
Bu paket içeriğindeki reklamlar en az üyeler kadarr üye olmayanlara da gösteriliyor.

Alıntı yapılan: Dio - 10 Mayıs 2015, 18:06:18
aynısını adpageviews tede yapıyolar. Bende merak ediyorum sebebini :)

Onların manyaklığına vermek lazım, hiçbir fikrim yok nedendir :)
Çok zorlarsak:
Upg ücreti ücretsiz reklam gibi veriliyor sitede. yani aslında o kadarlık 0,025 lik reklam almış oluyorsunuz.
Muhtemelen bazı arkadaşlar, başka site reklamı vermesinin doğru olmadığını düşünüyor olabilir.
Ya da ücretsiz gibi gözüktüğü için, başka site reklamını veremeyeceklerini düşünen olabilir.
Ne reklam vereceğinin bir önemi olmayan, umurunda olmadığı için adpageviews reklamı veren de olabilir.
örnekleri siz çoğaltabilirsiniz :)

ElisaMcCline

Bozulmuş yine :D

We'll be back soon.

Updating server settings.
Sorry for this inconvenience

silver

Ondan önce de 5 dk içinde döneceğiz diyordu :D

Edit: Şuan düzelmiş :)

GameHunter

Bugün reklam vermedi bana. Fix reklamı yok mu sabit her gün verilen ?

aydyar13

Şuan 1 adet 0,01 var bende.

ElisaMcCline

Eklenen ikinci sunucuya rağmen performans sorununa henüz düzgün bir çözüm gelmemiş.
Kontrolllerini yapıyorlarmış ancak, elle tutulur ve çözüm getirecek birşey de bulamamışlar.

Ara ara kesinti ve kontroller yapılıyor. Bugün sunucuya ek bir upg daha yapılmış
Sanırım aynı zamanda çok yük gelmesin diye admin kendi reklamlarını bir süre için kesmiş olabilir.

Verdiğimiz inanılmaz destek sayesiyde büyüyoruz demiş ve teşekkür etmiş.

ElisaMcCline

Daha önce adminden sorunları araştırdıkları ancak elle tutulur ve düzeltme yapabilecekeri bir sorun bulamadıkları şeklinde açıklama gelmişti.

Sorunları ile ilgili sektörde önde giden bazı sitelerle/kuruluşlarla görüşmeleri olmuş. Ne nasıl konularında bazı bilgiler toparlamışlar.
Bu bilgiler sonrasında gelen değişiklik:

Cuma-Cumartesi günü gibi yeni bir sunucuya geçiş yapılacak.
Bu seferki değişiklik geçen sefer olduğu gibi, ana sunucuya bir ek sunucu ilavesi değil. Direk ana sunucu da değişecek.
Yani DNS değişikliği gerekecek bir durum söz konusu.
Erişimin uzun süreli olamama ihtimaline karşı, gelir alımı için şart olan 10 reklam surf işlemine 48 saat ilave edilecekmiş.
yani qualified sorunu olmayacak :)

Ek olarak;
Yayında aktif reklamları olan arkadaşların, bu kampanyalardan zarar görmemeleri ve kesinti dolayısıyla boşa kampanya çevirmiş olmamarı için,
Kesiti zamanına denk getitmemeleri konusunda uyarmış :)

Bence yeni gelen refler için de sorunlu bir durum. Varsa kampanyalarınızı bu değişiklik sonrasına erlelemenizde ayda var :)

Aldığınız internet hizmetnin kaliteine göre 24/48 saate kadar site erişiminiz olmayabilir.
Bilgisi olan arkadaşlar DNS Flush ile bu süreyi kısaltmayı deneyebilir.
24 saatten fazla erişim kesntisi olanlar olursa ve birileri bağlanıyorken kendileri bağlanamıyorsa, buradan yardım isteyin.
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :)

İyi forumlar