TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Bilgilendirme için teşekkürler!

hakanatik01

hayırlısı bakalım #direnTM

ElisaMcCline

Soranlar var, tek tek anlatmak sıkıntılı oluyor :)
Hesabımın durumu ile ilgili genel bilgi paylaşayım dedim :)

Buyurunuz :)

kilicaslan3873

refler kaçtane   elisa hocam çalışıyomu kazandırıyomu  ,bende 27 tane var adam gibi 2 si çalışıyor  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 14 Mayıs 2015, 00:03:28
refler kaçtane   elisa hocam çalışıyomu kazandırıyomu  ,bende 27 tane var adam gibi 2 si çalışıyor  :D

Ref çok da pek tıklayan yok, eş dost sadece :P

Bu arada yakın takipte kalınca çok reklam tıklanabiliyor ama haber vermek işe yarammıyor diye yazmıyorum :)
Son 30 dk içinde  1x0,02 2x0,01 6x0,005 ve 10 a yakın 0,001 çıktı . Bu sadece yakaladıklarım. Daha önce pek bakmadım :)

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Mayıs 2015, 00:15:46
Ref çok da pek tıklayan yok, eş dost sadece :P

Bu arada yakın takipte kalınca çok reklam tıklanabiliyor ama haber vermek işe yarammıyor diye yazmıyorum :)
Son 30 dk içinde  1x0,02 2x0,01 6x0,005 ve 10 a yakın 0,001 çıktı . Bu sadece yakaladıklarım. Daha önce pek bakmadım :)
Şuan site düzeldi mi? Bende 3 gündür 0,001'lik dahi reklam çıkmıyorda?

kilicaslan3873

bendede aynı gelen bişi yok (hydr)

suskun

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 14 Mayıs 2015, 23:17:38
bendede aynı gelen bişi yok (hydr)
Şimdi bir tane 0.01$'lık reklam geldi.

ElisaMcCline

Sık sık kontrol edebilirseniz, pek çok reklam yakalayabilirsiniz.

Adminden yeni bir açıklama (hatırlatma) var:

C.tesi günü geç saatlerde daha önce bahsedilen sunucu değişikliği işlemi gerçekleştirilecekmiş.
İslem Eastern Time zone a göre, C.tesi günü gweç satlerde ooacakmış. (muhtemelen sunucu reset zamanına yakın bir zamanda)

DNS değişikliği olacağını vwe bu sebeple sunucuya bir süre erişim olamayacağını,
Ref ve yatırım gelirleri için gereken 10 surflük qualification için 2 günlük zaman ekleneceğini yine hatırlatmış.

Değişiklikten hemen önce tekrar bilgi verecekmiş. Denk gelirsem ve ek bir bigi varsa onu da paylaşırım.

sametseven

Şu anda bana biraz reklam gelmiş. Kontrol edin sizlere de gelmiş olabilir