TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Merak ettim bu sitenin admini kim, daha önce açtığı sitesi var mı, şahıs mı şirketmi bu site ? Çünkü site hızlansın diye iyi para döküyor sitenin kazancı da güzel, ödemelerde anlık.

Şu sorunlar da çözülürse dört dörtlük olacak hakkaten.

ElisaMcCline

Önemli not:
Bu forum da, site tarafından takip edilen alanlardan biri, bu yüzden malum kelimeleri kullanmamanız önemle rica olunur :)

Şirket değil, sahıs :) Ve defteri oldukça kabarık :g
http://www.charlesscoville.com/

Yaklaşık 10 kadar bux sitesi leşi var :P

Şöyle bir liste vereyim ben en iyisi: [spoiler]Infinitybux.com
BuxSecure.com
TviPtc.com
Powerfulbux.com
Foreverbux.com
BuxUnleashed.com
Banrev.com
Ultimatepowerboost.com
Wealthenginex.com
ULaunchFormula.com[/spoiler]

Ama pek çok kişiye kazandırıp batan adminlerden. Zamanında devam edebilmek için oldukça uğraşmıştı Infinity group :)
Bu arkadaşımız da Paypal a toslayanlardan diyebiliriz :)

Ve bununla beraber adhitprofits de yine aynı adminin sitesi ve 2 yıl ya da daha fazla ödeyen bir sitesi olmuştu ;) (şu anda ne durumda bilmiyorum). :)

Eh artık bayağı birşey öğrenmiştir :P
Ve nedense bu adminler bizi daha çok çekiyor. Forumda alternatifleri mevcut :)

Yatırım konusunda ilk site açıldığında uyarılarım olmuştu, takip edenler hatırlayacaktır. Açıkçası başta büyük bir yatırımla girmediğime pişman değilim desem yalan olur :)
Anca hiçbir zaman da önermedim. ;)
Mutlaka üye olun, su akarken testinizi doldurun, alabileceğinizi alın diyorum, takip edenler bu bilgileri de hatırlayacaktır :)

Ve tabii ki ne yapıyoruz, imamın dediğini yapıyoruz, yaptığını yapmıyoruz :P
Az önce 9 nolu paketimi de almış bulunuyorum :D Charles Scoville adminimize hayırlı olsun :P

Ve benim artık biryerde durup biraz daha para çekmem lazım. 50$ birikince dyanamayıp alıyorum bir süredir :D

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Mayıs 2015, 23:40:32
Bununla ilgili tek sorun gördüm. Suff sırasında trafficmonsoon anasayfa gelirse, orada da aktif bir captcha geliyor
ve bu iki captchanın conflict olması durumu (çakışması) gibi bir sorun yüzünden wrong captcha uyarısı gelebiliyor.
Bu problemle bende karşılaştım ve bir çözüm buldum ona şöyle yapılabilir açılan reklamda trafficmonsoon ana sayfası olunca üstte signup kısmı varya oraya tıklayınca kayıt sayfası geliyor ve sağ taraftaki giriş kısmı kalkıyor aynı zaman google captcha da kalkmış oluyor ve çakışmadan dolayı hata verme durumu ortadan kalkıyor.

aydyar13

Ödeme işlemcimi değiştirmek için 1 dolara 500 kredilik reklam aldım. 500 kredinin tükenmesi 5 dk sürmedi  ???

tayfunxl

Alıntı yapılan: aydyar13 - 22 Mayıs 2015, 21:05:20
Ödeme işlemcimi değiştirmek için 1 dolara 500 kredilik reklam aldım. 500 kredinin tükenmesi 5 dk sürmedi  ???
onu bende yaptım 5000 kredi aldım saniye sürmedi bitti :)

ElisaMcCline

Çok üyesi var yahu, başında bekliyorlar bir de :D

Bir de 1$ a 25 kredi olan 0,02 likleri düşünün, biz reklamı gördüğümüzde bitmiş oluyor zaten aslında 25 kredi :D

kilicaslan3873

elisa hocam  paket almada gelen reklam adetleri çoğaldımı? ben paket almadım şimdiye kadar onun için soruyorum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 23 Mayıs 2015, 02:12:05
elisa hocam  paket almada gelen reklam adetleri çoğaldımı? ben paket almadım şimdiye kadar onun için soruyorum

Paketler ek olarak hiç birşey getirmiyor. Sadece %10 luk revshare kazancı, o da 50 günde dönüyor :)

Asıl zor karar ilk ya da ilk 2 paketi almak zaten :) Gelirler paket başına günde 1.1$ olarak işlendiği için, dayanamayıp yenilerini alıyorsun :)
Bu sefer daha hızlı birikince yine dayanamayıp yenilerini alıyorsun :) Dikkatli omak lazım yani ;)

sametseven

Bana bir miktar reklam daha gelmiş. Belki sizlere de gelmiştir kontrol edin :y

GameHunter

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Mayıs 2015, 08:39:46
Paketler ek olarak hiç birşey getirmiyor. Sadece %10 luk revshare kazancı, o da 50 günde dönüyor :)

Asıl zor karar ilk ya da ilk 2 paketi almak zaten :) Gelirler paket başına günde 1.1$ olarak işlendiği için, dayanamayıp yenilerini alıyorsun :)
Bu sefer daha hızlı birikince yine dayanamayıp yenilerini alıyorsun :) Dikkatli omak lazım yani ;)

Bu günlük 10 cent olan revshare kazancı normal reklamlardan ayrı mı ? günde zaten 10 cent'lik reklam çıkıyor zaten sitede.