TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Evet gördüm teşekkürler @ElisaMcCline  :)

messli

sabah baya iyidi ya 0,15 fln vardi :D bi baktim aman tanrim didim :DD şimdide gene cikiyo 3-5 bişey  1,53$ oldum bu hafta bir ödeme almam lazim :DD hazir dolarda zamlanmişken :DD

silver

Şans sizden yana anlaşılan :DD

messli

yok ben ne şansi yahu :D arada cikan şu reklamlar var onlari kim tikliyo nasil tikliyo botmu var eklentimi var nedir bulamadim bişey :D varsa elinde öyle ibşey olan versin yahu :D sinirlerim bozuluyo valla :DD

ero

arkadaslar payza gecerli degilmi artik

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ero - 08 Haziran 2015, 18:43:43
arkadaslar payza gecerli degilmi artik

Geçerli, ancak Paypal ya da STP ile siteye ödeme yaptıysanız, ana ödeme işlemci olarak onu belirlemiştir.

famila63

ero

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Haziran 2015, 18:47:09
Geçerli, ancak Paypal ya da STP ile siteye ödeme yaptıysanız, ana ödeme işlemci olarak onu belirlemiştir.
Withdrawing with Payza is only available to those who have used it to make a purchase.

You'll only be able to withdraw using processor information entered at sign-up, or to processor accounts used when making a purchase.
daha once payzadan odeme almistim simdi ise bu yazi cikiyor diger odeme yontemleri zaten yok bende sadece payza var

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ero - 08 Haziran 2015, 19:02:54
Withdrawing with Payza is only available to those who have used it to make a purchase.

You'll only be able to withdraw using processor information entered at sign-up, or to processor accounts used when making a purchase.
daha once payzadan odeme almistim simdi ise bu yazi cikiyor diger odeme yontemleri zaten yok bende sadece payza var

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar, demekki bir değişiklik var :)

Payza elinde daha az ise, önlem olarak sadece PZ dan yatıranlar çekebilir hale getirmiş olabilir.
Yatırımda hepsi açık.
Herhangi birinden yatırırsanız zaten artık ödeme işlemciniz o oluyor.

Payza çekmek isteyenler, demekki 1$ da olsa bir harcama yapmak zorunda kalacaklar :)

silver

Alıntı yapılan: famila63 - 08 Haziran 2015, 18:53:56
http://prntscr.com/7el4x9   şenlik var bugün :D
Biz o şenliği bitirdik :D
Alıntı yapılan: ero - 08 Haziran 2015, 19:02:54

Çekim yapabilmeniz için payzadan satın alma işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyormuş.
Daha önce yatırım yapmışmıydınız @ero ?