TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ero

Alıntı yapılan: silver - 08 Haziran 2015, 19:08:08
Biz o şenliği bitirdik :DÇekim yapabilmeniz için payzadan satın alma işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyormuş.
Daha önce yatırım yapmışmıydınız @ero ?
hayir yapmadim

silver

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 08 Haziran 2015, 23:20:05
O yüzden Payza dan çekim kapanmış ;)

Payza dan çekim aslen o yüzden kapanmamış, daha önce olmayan yeni bir kural gelmiş ;)

Daha önce hiç yatırımınız yoksa istediğiniz yerden çekebiliyordunuz.
ancak yeni gelen kurala göre (muhtemelen payza balance az olduğu için admin yeni bir kural getirmiş görünüyor) :
Payza dan yatırımınız yoksa, payzadan para çekemiyorsunuz. yatırımı olmayanlar Paypal ve STP den çekebiliyor demekki.

silver

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Haziran 2015, 23:26:25
Payza dan çekim aslen o yüzden kapanmamış, daha önce olmayan yeni bir kural gelmiş ;)

Daha önce hiç yatırımınız yoksa istediğiniz yerden çekebiliyordunuz.
ancak yeni gelen kurala göre (muhtemelen payza balance az olduğu için admin yeni bir kural getirmiş görünüyor) :
Payza dan yatırımınız yoksa, payzadan para çekemiyorsunuz. yatırımı olmayanlar Paypal ve STP den çekebiliyor demekki.

Kapanmıştan kastım sizin anlattıklarınızdı ;) Zaten yukarıda da belirttim çekim için yatırım gerektiğini ve kendisine sordum yatırım yaptınız mı acaba diye ;)

messli

bugun işler kesat :D admin dün baya verdi bugun tik yok :D napicaz böyle :D

silver

Şimdi burayı okuduysa gelir reklamlar @messli :D :PP

messli

kesin admin burayi okuyordur zati hep bizi takip ediyo :D @silver  :DD

silver

Akşama yeni reklamlar gelecek :DD :PP

messli

bak konuştuk gledi reklamlar :D 0.0156 $ toplamda yakaladim :D bide şu 0.02leri yakalasam tenhada varya :P :DD

uAdrogba11

yardım edebilecek biri varsa lütfen yardım etsin ben loginden giriyorum 10 sn reklam sayıyor back to dashboard diyorum tekrar tekrar reklam geliyor sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin