TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4ne1ka

ben de tam artık tıklarız 3'te dedim siteye girilmiyor :S

suskun

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 18 Haziran 2015, 03:25:20
ben de tam artık tıklarız 3'te dedim siteye girilmiyor :S
Aynen sitede bi kısır döngü hatası var gibi duruyor admin çalışma felan yapıyor galiba...

1 Numara !

Bende 3 de girmeye çalışmıştım girmedi saat 4.30 baktım total kazanç düşmüş 73 dü 66 ya düşmüş  O:-)

silver

Şuan çalışma var yazısıyla karşılaşıyoruz :)

silver

Site şuan çalışıyor sonunda :D Şuan 5 yeşil 5 mor 2 mavi reklam var ;)

suskun

Alıntı yapılan: silver - 18 Haziran 2015, 16:32:40
Site şuan çalışıyor sonunda :D Şuan 5 yeşil 5 mor 2 mavi reklam var ;)
Site gelmişte dün bıraktığımız gibi değil  :S kazançta eksilme var 1$+ bi eksilme var benim Account balancede...

AnilK

Elisa'ya şöyle bir bilgi gelmiş site yönetiminden:

Alıntı YapElisa McCline,

I'm home now, and just as I was boarding my final flight home, I received update the site was down.

Incident Report:

The website received a heavy load of traffic at the same time a server back-up was running. This caused the database tables (which saves various account details) to become corrupted.

I have restored the MySQL database from the most recent backup that was taken June 17th between 2 AM - 3 AM EASTERN TIME in order to bring the business back into operation.

A meeting is underway to review the servers, which will result in placing everything at top reliability once and for all, so all future problems can be eliminated.

Since the site was backed up to 2am Eastern, it essentially made the site go "back in time" so to speak. Data between 2am - present is lost, so we'll be reviewing payment history in the payment processors to apply any purchases during this time window and get anything missing applied.

I'll be reviewing many things to ensure we can get the right amount shared what was meant to be shared.. and review data whether it's possible to add some sort of bonus to over compensate for any potential loss that might have been experienced during this window.

Sincerely,

Charles Scoville
Owner - Traffic Monsoon

Özetle sitenin sunucusunda bir sorun çıkmış ve veritabanındaki bilgiler birbirine girmiş, ardından en son düzgün çalışan yedeğe geçmişler. Bu da tabii ki hesap bakiyelerinde falan kayıplara yol açmış. Durumu düzeltmek için bonus reklamlar falan eklenebilirmiş.

suskun

evet bende yeni bir bilgi öğrendim dün çekim yapan bir refim vardı, çekim yaptığı miktar hesabına geri dönmüş, yani @AnilK  sizinde dediğiniz gibi son düzgün yedeğe geri yüklemişler belli ki. Ama bu durum site açısından büyük bi kayıp demek dün muhtemelen binlerce kişi ödeme almıştır aynı kullanıcılarn bugünde ödeme almaları demek siteye büyük bi külfet olacaktır, umarım düzelte bilirler bu sorunu ki site sorunsuzca yoluna devam edebilsin.

silver

+1 2 tane 0.02$ lık reklam var ;)

messli

bune aga ya :D 6 x 0.001 :D reklam var peh peh :D