TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Bir kısım rkadaşlarımızın da farkettiği gibi ;sabah yeni bir reset olmamış bugün.
Sanırım artık tek parti reklam gelecek ya da denemesi yapılıyor :)

silver

Gece bende tıklamaya çalıştım ama sürekli bakım uyarısı vermeye başlayınca birkaç tane tıklayıp bıraktım. Tek reklam gelmesi para yükünü azaltacaksa bunun altında bir sebep aramalı mıyız acaba diye de düşünmüyor değilim. O yüzden limite ulaştıkça çekim yapmaya çalışıyorum sürekli.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 26 Haziran 2015, 19:00:41
Gece bende tıklamaya çalıştım ama sürekli bakım uyarısı vermeye başlayınca birkaç tane tıklayıp bıraktım. Tek reklam gelmesi para yükünü azaltacaksa bunun altında bir sebep aramalı mıyız acaba diye de düşünmüyor değilim. O yüzden limite ulaştıkça çekim yapmaya çalışıyorum sürekli.

Tek resetle standart bir üyeye 0,16$ veren bir sitenin, parasal kaygı ile hareket ettiğini söylemek biraz güç olur kanımca :)

Yazılabilecek çok şey var aslında ama o kadar yazı yazacak durumda değilim maalesef :)

Bu tek reset olayını sadece bir deneme olabilir diye de düşünün bence şimdilik :)

acayip9000

($$) Ramazan sonuna kadar iyi biriktiricez . Aktif 1 refim. Pasif 4 refim var :/ . Hayırlısı Allah'tan

koray4316

ben para çekme PIN  unuttum hotmaile de yenileme postası gelmiyor ticket attım onada cevap yok :D nasıl halledebilirim

acayip9000

Alıntı yapılan: koray4316 - 26 Haziran 2015, 21:07:54
ben para çekme PIN  unuttum hotmaile de yenileme postası gelmiyor ticket attım onada cevap yok :D nasıl halledebilirim

Tekrar ticket at. Beklemekten başka çaren yok gibi kardeşim

suskun

Alıntı yapılan: koray4316 - 26 Haziran 2015, 21:07:54
aktivasyon için gelen maili inceleyiniz şifreleriniz orada yazar.

4ne1ka

tam da 3-7 resetlerine alışmıştım inşallah tek resete dönmez. bir de bu sitenin login ad fiyatı ne kadar acaba? banner eklemeden görünmüyor. kaç paraysa sonuna kadar hak ediyor :D

korayoguz

0.16 Kazanç var admin ćoşturuyo  ($$) ($$)

silver

Evet bu gece yine güzel reklamlar geldi :)
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Haziran 2015, 19:18:20
Tek resetle standart bir üyeye 0,16$ veren bir sitenin, parasal kaygı ile hareket ettiğini söylemek biraz güç olur kanımca :)

Yazılabilecek çok şey var aslında ama o kadar yazı yazacak durumda değilim maalesef :)

Bu tek reset olayını sadece bir deneme olabilir diye de düşünün bence şimdilik :)

Belkide farklı bir nedenden dolayıdır tabi orasını bilemeyiz ama şu sıralarda güzel giden bir sitenin bile nedensiz birkaç saat sonra kendini kapatması ve bütün içerideki miktarları silmesi bile gerçekleşiyorsa ki bunun örneğini gördük belirtmeye gerek yok sanırım bu yüzden her ihtimali düşünerek hareket etmekte yarar var ;) Tabi ki herkesin bir düşüncesi planı var ve bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın veya hani şu sitelerde sürekli olan site batacak kişilerinden biri olarak görülmesin ama benim düşüncem bu yönde. Umarım geçerli ve düzgün bir sebeple bu değişiklik yapılıyordur. Bazen güvenilen dağlara bile karlar yağabiliyor ;)