TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 27 Haziran 2015, 04:02:06
Evet bu gece yine güzel reklamlar geldi :)Belkide farklı bir nedenden dolayıdır tabi orasını bilemeyiz ama şu sıralarda güzel giden bir sitenin bile nedensiz birkaç saat sonra kendini kapatması ve bütün içerideki miktarları silmesi bile gerçekleşiyorsa ki bunun örneğini gördük belirtmeye gerek yok sanırım bu yüzden her ihtimali düşünerek hareket etmekte yarar var ;) Tabi ki herkesin bir düşüncesi planı var ve bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın veya hani şu sitelerde sürekli olan site batacak kişilerinden biri olarak görülmesin ama benim düşüncem bu yönde. Umarım geçerli ve düzgün bir sebeple bu değişiklik yapılıyordur. Bazen güvenilen dağlara bile karlar yağabiliyor ;)

Arkadaşlar,
aşağıda yazdıklarımın hepsi sadece cevaben "bunlar da olabili"r diye yazılmış "belki" lerdir,
lütfen arkasında bir gerçeklik ya da bilgi içeriği aramayınız. Herkes kendi "belki" lerini bulsun ve onlarla hareket etsin.

O zaman bir de şöyle bakalım, :)

Azınlık bir kitlenin günde 0,20 alıp, geriye kalan büyük bir kitlenin günde 0,10 civarı kazandığı bir site.
Bunu herkese daha adil olarak dağıtmaya başlamıştır belki ;)

Ek olarak belki yine aynı kişilerin günde 2 kere sisteme saldırıyor gibi reklam tıklamalarına da engel olmuştur,
bunu24 saate yaymaya çalışıyordur ;)

Ve yine ek olarak, belki artık iş görmeyen bir sitesini, kayıplar yaratmadan ve kimseyi mağdur etmeden sistemden çıkartarak,
bir diğer sitesine artık daha fazla sistem ve insan kaynağı da ayırabilir hale gelmiştir ;)

Ve hatta belki aslında daha önceki 2 adet reset adminin kendi seçimi değildir, birden fazla sitenin cronjob ları sebebiyle katlanmak zorunda kalmış ve artık birden fazla site olmayınca işi çözebilmiş ancak, günde 0,20 kazananlar kazan kaldırmasın diye 0,16 ile başlayıp,reklamları kademeli olarak düşürecektir :g

nebu

Bugün hiç reklam görünmüyor  ???

silver

Az önce bende de sadece 0.01$ lık reklam vardı. Belki akşama doğru gelir ;)
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Haziran 2015, 08:57:53
Arkadaşlar,
aşağıda yazdıklarımın hepsi sadece cevaben "bunlar da olabili"r diye yazılmış "belki" lerdir,
lütfen arkasında bir gerçeklik ya da bilgi içeriği aramayınız. Herkes kendi "belki" lerini bulsun ve onlarla hareket etsin.

O zaman bir de şöyle bakalım, :)

Azınlık bir kitlenin günde 0,20 alıp, geriye kalan büyük bir kitlenin günde 0,10 civarı kazandığı bir site.
Bunu herkese daha adil olarak dağıtmaya başlamıştır belki ;)

Ek olarak belki yine aynı kişilerin günde 2 kere sisteme saldırıyor gibi reklam tıklamalarına da engel olmuştur,
bunu24 saate yaymaya çalışıyordur ;)

Ve yine ek olarak, belki artık iş görmeyen bir sitesini, kayıplar yaratmadan ve kimseyi mağdur etmeden sistemden çıkartarak,
bir diğer sitesine artık daha fazla sistem ve insan kaynağı da ayırabilir hale gelmiştir ;)

Ve hatta belki aslında daha önceki 2 adet reset adminin kendi seçimi değildir, birden fazla sitenin cronjob ları sebebiyle katlanmak zorunda kalmış ve artık birden fazla site olmayınca işi çözebilmiş ancak, günde 0,20 kazananlar kazan kaldırmasın diye 0,16 ile başlayıp,reklamları kademeli olarak düşürecektir :g

Şimdide "belki" oyununa mı başladık :D Belkide söylediğiniz gibidir. Ben sadece ihtimal olarak söyledim ve aynı şekilde sizde öyle söylediniz. Zaten hangimiz böyle güzel kazandıran bir siteyi kaybetmek ister? Ben sadece her ne konuda olursa olsun ister burada ister gerçek hayatta bütün olasılıkları düşünmekte ve her zaman dikkatli davranmakta yarar vardır. Ben düşünmüyorum ki böyle yapan birine zarar getirsin ;) Sadece bunu belirtmek istedim :)

aydyar13

Zaten yatırım yapmadığınız paket vs almadığınız bu tarz sitelerde hesapta para birikmesinin bir anlamı yok ki. Ödeme limitine ulaştıkça çekmek doğrusu, fee hesabında yüzde uygulanıyor zaten. Biriktikçe çekin batarsa batar yapacak bişey yok, kader kısmet, ne yazıldıysa o sonuçta.

korayoguz

Dün 0.16$ reklam vardi 14 yeşil 4 mavi 3 pembe cokda kazancliydi

6arti9

Alıntı yapılan: korayoguz - 27 Haziran 2015, 13:32:26
Dün 0.16$ reklam vardi 14 yeşil 4 mavi 3 pembe cokda kazancliydi

dun gece ve bu sabahta vardı site bakımdan döndükten sonra reklamları gördüm ben bir iki tıkladım sonuncuda sorry dedi bi baktım tümü kayboldu :( gün içinde belki tekrar düşer die bekliyorum.
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

silver

Alıntı yapılan: aydyar13 - 27 Haziran 2015, 13:26:29
Zaten yatırım yapmadığınız paket vs almadığınız bu tarz sitelerde hesapta para birikmesinin bir anlamı yok ki. Ödeme limitine ulaştıkça çekmek doğrusu, fee hesabında yüzde uygulanıyor zaten. Biriktikçe çekin batarsa batar yapacak bişey yok, kader kısmet, ne yazıldıysa o sonuçta.
Bende onu diyorum zaten :D

4ne1ka

günümüzde en güvenli bankalardan bile herkes parasını çekmeye kalksa koca banka iflas bayrağını çekecekken, bu tarz sitelerde sadece spekülasyon bile scam olmasına neden olabilir diye düşünüyorum bende. o yüzden hep olumlu bakmak taraftarıyım. adpageviews kapanınca buradan çektim bende 30 küsür $ gerçi :D , hemen de geldi tabii, zaten gönderemese site sıkıntı yaşar-yatırım alamaz. o kadar yatırım yaptı ve şuan bu kadar popülerken adminin yakın gelecekte bir hata yapacağını sanmıyorum ben.

silver

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 27 Haziran 2015, 13:55:30
günümüzde en güvenli bankalardan bile herkes parasını çekmeye kalksa koca banka iflas bayrağını çekecekken, bu tarz sitelerde sadece spekülasyon bile scam olmasına neden olabilir diye düşünüyorum bende. o yüzden hep olumlu bakmak taraftarıyım. adpageviews kapanınca buradan çektim bende 30 küsür $ gerçi :D , hemen de geldi tabii, zaten gönderemese site sıkıntı yaşar-yatırım alamaz. o kadar yatırım yaptı ve şuan bu kadar popülerken adminin yakın gelecekte bir hata yapacağını sanmıyorum ben.
Hata yapmak veya hatalarla karşılaşmak her zaman kişinin elinde olan bir şey değil ki ;) Öyle olsa zaten bütün PTC siteleri mükemmel olurdu eğer sadece hata yapılması admine bağlı olsaydı ;) Zaten biz kullanıcılar en ufak bir risk hissettiğimizde şüpheler ve karmaşık düşünceler başlıyor ve eğer bu düşünceleri olumlu bir havaya çevirebilecek bir site ve admini yoksa zaten site karamsar sona her gün bir adım daha yaklaşıyor. O yüzden burada önemli olan şunu yapmış bunu yapmış değilde siteyi bu durumdan başarılı bir şekilde kurtarabiliyor mu kurtaramıyor mu? Asıl önemli olan bu işte ;)

4ne1ka

Alıntı yapılan: silver - 27 Haziran 2015, 14:00:58
Hata yapmak veya hatalarla karşılaşmak her zaman kişinin elinde olan bir şey değil ki ;) Öyle olsa zaten bütün PTC siteleri mükemmel olurdu eğer sadece hata yapılması admine bağlı olsaydı ;) Zaten biz kullanıcılar en ufak bir risk hissettiğimizde şüpheler ve karmaşık düşünceler başlıyor ve eğer bu düşünceleri olumlu bir havaya çevirebilecek bir site ve admini yoksa zaten site karamsar sona her gün bir adım daha yaklaşıyor. O yüzden burada önemli olan şunu yapmış bunu yapmış değilde siteyi bu durumdan başarılı bir şekilde kurtarabiliyor mu kurtaramıyor mu? Asıl önemli olan bu işte ;)

farklı bir açıdan bende aynı şeyi diyorum zaten, üyeler sisteme-sistem üyelere bağlı bir şekilde. dengeyi de en kolay admin koruyabilir demek istedim sadece.