TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sarpkaya

bu sitede 50 dolara reklam paketi alınca bu gelen 0.005 ve 0.01 cent lik reklamlar daha yüksek miktardamı gelmeye başlıyor.

suskun

Alıntı yapılan: Dio - 04 Temmuz 2015, 05:35:36
http://prntscr.com/7ol7qn

Thank you. Your click has been credited! 
düzeldi galiba :)
Bu reklamlar saat 3 resetinde gelen reklamlar değil mi hocam? Yani saat 7 resetinden sonra da yeni reklamlar geldi mi yoksa bunlar dışında reklam gelmedi mi?

Dio

Alıntı yapılan: sarpkaya - 04 Temmuz 2015, 19:39:20
bu sitede 50 dolara reklam paketi alınca bu gelen 0.005 ve 0.01 cent lik reklamlar daha yüksek miktardamı gelmeye başlıyor.
hayır. onlarda bir değişme olmuyor

Alıntı yapılan: suskun - 04 Temmuz 2015, 19:57:45
Bu reklamlar saat 3 resetinde gelen reklamlar değil mi hocam? Yani saat 7 resetinden sonra da yeni reklamlar geldi mi yoksa bunlar dışında reklam gelmedi mi?
3 resetinin reklamları ama 5:30 gibi geldi :m bunların dışında reklam yakalayamadım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sarpkaya - 04 Temmuz 2015, 19:39:20

Hayır, gelen reklamlarda bir fark olmuyor. Reklamlar gelen yatırımla bağlantılı değil.
Yani kazanmak için yatırım şartı ya da belirli bir adette reklam tıklayabilmek için bulunmanız gereken bir level söz konusu değil.

50$ lık paketler ayrı işliyor.
1 reklam hazırlayıp paketi bu reklama alıyorsunuz. Size;

- 20 tıklama gelene kadar dönecek banner kredisi ( 1 milyon kez de yayınlansa, 20 tıklama gelene kadar bannerınız yayında kalıyor)
- Yine bu reklama ait 1000 surf kredisi, (sitede surf yapanlara ki zaten pek çok üye için günde 10 surf şartı var, reklam olarak 20sn boyunca izlettiriliyor)
Ve
- toplam 50 gün boyunca günün ortalama her saatinde minik minik hesabınıza işleyerek, 1 günde toplam 1.1$  getirisi olan revshare kazancı (55$ olana kadar)
veriyor.

sarpkaya

şundan sordum yabancı bir reklamda gördüm adam tanıtım yapmış birde ekran görüntüsüne benzer bir görüntü vermiş orda 5 dolarlık 10 dolarlık reklam görünüyor doğruysa eğer bu görüntü.yani paidverts gibimi diye düşündüm yatırım yaptıkça gelen reklammı artıyor acaba diye..

sarpkaya

bu arada verdiğiniz bilgi için teşekkürler...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sarpkaya - 04 Temmuz 2015, 20:10:03
şundan sordum yabancı bir reklamda gördüm adam tanıtım yapmış birde ekran görüntüsüne benzer bir görüntü vermiş orda 5 dolarlık 10 dolarlık reklam görünüyor doğruysa eğer bu görüntü.yani paidverts gibimi diye düşündüm yatırım yaptıkça gelen reklammı artıyor acaba diye..

Yanıltıcı bir reklamdır. 0,02$ üstünde bir reklam yok sitede. Böyle bir reklam alımı da söz konusu değil.
Sitede alınabilecek/yayınlanabilecek reklamlar sadece 0,02$ - 0,01$ - 0,005$ - 0,001$ dır ve sadece bu reklamar yayınlanır.

Alıntı yapılan: sarpkaya - 04 Temmuz 2015, 20:16:01
bu arada verdiğiniz bilgi için teşekkürler...

Rica ederim.

ElisaMcCline

Reklamlar geldi

6il9in