TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 05 Temmuz 2015, 16:17:22
Bahsettikleri o sahte görsellerle ref toplayanı bende biliyorum adam tüm ptc siteleri için aynı numarayı yapıyo :D belli ki etkilide oluyo :D bizde mi yapsak acaba :DD

Yaa reklamlarda, benim de başkasının ödeme kanıtı üzerinde oynadığım ya da  zaten ödediği bildiğini rakamları ben almış gibi gösterdiğim oldu açıkçası ama bu sitenin bu paraları ödemediği anlamına gelmiyor :)
Ama iş oraya gelnce, konu biraz daha farklı :)
Üye olan adam onları göremeyince bırakıyordur, bende bile %15 kadarı ancak aktif DR lerin ki adam gibi anlatıyoruz ne nedir, ne değildir :)

Dio

pakistanlı bi refim bana mail atmış. birkaç soru sormuş cevaplamak istiyorum ama yatırım yapmadığım ve payza kullanmadığım için cevaplayamıyorum.
bana bu maili göndermiş : [spoiler]dear bro
thanks for reply i like your working sites but there is a difficulty in withdrawal you know payza is only supporting in pakistan but there is a condition in trafficmoonsoon that the 1 purchaese required from the payza account .can you tell me how can i make a purchase,what will be its cost,and last one what is the minimum withdrawal in payza,withdrawal is instant? there is a few question which now comes in mind if you help me then i will try to get referals for traficmoonsoon.
and in the end i get your english and also like it.
thanks again for your reply.
regards[/spoiler]

sanırım pakistanda paypal kullanılamıyor bu yüzden payza kullanması gerekiyor. payza kullanabilmek içinde yatırım şartı var. bana sorduğu sorular çevirebildiğim kadarıyla;

-nasıl yatırım yapabilirim? fiyatı nedir?
-minimum ödeme ne kadar?
-ödeme anında mı?

tabi bu sorular payza için geçerli. payza kullananız varsa cevapları için şimdiden teşekkürler ;)

hakanatik01

bende payza kullanmıyorum ama Üç sorununda cevabının değişeceğini sanmam :)
1-)Paypal neyse oda odur işlemciyle alakası yok bunun ancak çekimde ve yatırırken feelerde değişiklik olabilir.(Onuda feeye göre yatırırken görecektir zaten çünkü fee uygulanırsa yapacağı yatırıma göre değişecektir)
2-)Çoğunlukla tüm işlemciler için aynıdır.Burdada aksi belirtilmemiş;
[spoiler]
What's your minimum payout?
You can request your first payment when your balance reaches $2.00
This minimum increases by $1.00 for each withdrawal until you reach $10.00
($2.00, then $3.00, then $4.00, and so forth up to $10.00)
Then, your minimum will remain at $10.00[/spoiler]
3-)paypalda anında mı ? :)

Buraya göz atsın aklına takılan soruların cevabı vardır orda;
[spoiler]https://trafficmonsoon.com/faq[/spoiler]

hakanatik01

Şunuda yazamayı unuttum zaten artık sitede payza çekilmiyor payza çekebilmek için yatırım yapma şartı gelmiş para çekmeye çalışırken bunu belirtiyor.Payzadan yatırımı olmayan payza çekemez diyor.
"Withdrawing with Payza is only available to those who have used it to make a purchase. "

Coulers79

50$'lık paketler vardı birde, 0.01'i 10$ yapmayan pek kazandırmayan. :D

ElisaMcCline

Bir kısmı yazılmış ama toparlayayım.

Minimum 1$ lık harcama yapabilir sitede. (PZ-PP-STP farketmiyor)

https://trafficmonsoon.com/member/cashlinks.php
reklam tanımlayıp 1$ lık cashlink satın alabilir. Ama 1$ a fee de gelecektir.
Normalde fee 50$ lık paketler için bu ama 1$ için de aynı mi bilmiyotum --> PayZa, fee: (3.90% + $0.59)/0.96
Ödemeler anında ve minimum 2$ da Payzaya da. Zaten biliyorsunuz :)

Ref bulacakda, geri sayımı da arkadaşa hatırlatmakta fayda var ;)

Dio

teşekkürler cevaplarınız için (spk)
gördüğünüz gibi reflerimle yakından ilgileniyorum. refim olana da günde 100$ kazanma taktiğini anlatıyorum hala olmamış olan varsa bu fırsatı kaçırmasın :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Dio - 06 Temmuz 2015, 03:05:30
teşekkürler cevaplarınız için (spk)
gördüğünüz gibi reflerimle yakından ilgileniyorum. refim olana da günde 100$ kazanma taktiğini anlatıyorum hala olmamış olan varsa bu fırsatı kaçırmasın :P

:D

Ben de yine mesaj görünce , acaba bu sefer reklamları kim sordu dedim :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Temmuz 2015, 03:10:30
:D

Ben de yine mesaj görünce , acaba bu sefer reklamları kim sordu dedim :D

Gelmesine gelmiş ama 9*0,01 ,4*0,005 4*0,001 gelimiş sadece   (sinir) (sinir) :D