TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Mail adresini değişmeyede izin veriyomuş gmaile neden geçmiyorsun ki :P :)

Ahir Zaman

Ben G-mail'den de istedim... Ancak böyle bir yanıt aldım: "Üzgünüz, ancak belirtilen değer veri tabanında bulunamadı" diye yanıt veriyor ! :(

Coulers79

Güvenlik açısından kayıtlı olmayan adrese şifre gelmez. Support kısmından ingilizce ticket at.
Ya da hesapta işe yarar paran yoksa gmaille yeni bir hesap aç.

Dio

mail değiştirmek için hesaba girmeniz gerekiyor ama şifreyi unutmuşsunuz. şuan yapacak tek şey ticket fakat siz onuda yaptım diyorsunuz. ticketlara mesajlara cevap gelmiyor anladığım kadarıyla. bence unutun o hesabı. adminin ilgileneceğini zannetmiyorum çünkü zaten sizi uyarmış hotmail kullanmayın diye [spoiler]kayıt olurken koskocaman yazı yazıyor hemde kırmızı

*** Do Not Use Hotmail, MSN, Outlook, Live, AOL, Mail.RU Because You Won't Receive The Activation Email ***

It's Best to Use Gmail or Yahoo To Ensure Receiving Your Activation Email.[/spoiler]

yapılacak tek şey yeni hesap açmak GMAIL ile :y

suskun

Gmail hesabı ile aynı bilgisayar üzerinden yeni hesap açtığı an karşılacağı yazı Account Blocked olucaktır. Yeni hesap açmayınız.

Dio

Alıntı yapılan: suskun - 07 Temmuz 2015, 23:44:41
Gmail hesabı ile aynı bilgisayar üzerinden yeni hesap açtığı an karşılacağı yazı Account Blocked olucaktır. Yeni hesap açmayınız.
tarayıcıyı temizler ve modemi kapatıp açarsa böyle bir şeyle karşılaşmaz

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 07 Temmuz 2015, 17:01:13
Ben G-mail'den de istedim... Ancak böyle bir yanıt aldım: "Üzgünüz, ancak belirtilen değer veri tabanında bulunamadı" diye yanıt veriyor ! :(

1 - Ara ara şifremi unuttum olayını deneyin. Bazen gelebiliyor.
2- Siteye girmeden de ticket açabiliyorsunuz, mevcut mail adres bilgilerinizle ticket açın ve mailinize bu bilgilerin gelmediğini , mümkünse manuel bir gönderim yapılmasını talep edim.
ve 48-72 saatten önce ticketa yanıt verilmeyeceğini unutmayın.
Facebook hesabından böyle bir işlem yapılması da zaten mümkün değil. yardımcı olunmaması doğal.

hakanatik01

gece tıklamıştım şimdi girebildim ,reklam gelmemiş scam mı oldu site? :D

ikose

Gece tıkladım, sabah tıkladım saat 3 te 13 reklamdan 4 ünü yakaladım, 5 dk önce muhtelif 12 reklamdan 4 ünü yakaladım
Gün benim günüm..  (p)