TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PtcStar

arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı benim  6 tane referansım var aktifliğini yaptılar ama bende onların referansım olduğu gözükmüyor nasıl bir yol izlemeliyim ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: PtcStar - 11 Temmuz 2015, 16:04:57
arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı benim  6 tane referansım var aktifliğini yaptılar ama bende onların referansım olduğu gözükmüyor nasıl bir yol izlemeliyim ?

Nereye baıyorsunuz ve göremiyorsunuz ?
https://trafficmonsoon.com/member/sponsors.php sayfasında olmalılar, göremiyorsanız sizin refiniz değillerdir.

Arkadaşlarınıza sorun, https://trafficmonsoon.com/member/sponsors.php sayfasında, üstte facebook beğen butonlarının hemen altında, kendi kulanıcı adları ve altında sponsorlarının kullanıcı adı yazar;

Username: hesap sahibinin kullanıcı adı
Sponsor Username: upline ının kullanıcı adı

Reflerinizde, sponsor username olarak sizin görünüyor olmanız gerekiyor.

atLL

Hocam refinizden üye oldum bakalim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: atLL - 11 Temmuz 2015, 19:40:24
Hocam refinizden üye oldum bakalim

Benim mesajımdan sonra görünce, ben de benim refim oldunuz sandım :P Ama refler arasında göremedim :D

Hayırlı olsun :)

macnair

Arkadaşlar merhaba,

Siteye yeni kayıt oldum. Gayet açıklayıcı ve paylaşımcı bir forum sitesi olmuş çok bilgi aldım teşekkür ederim.

İlk olarak Trafficmonsoon sitesine kayıt olarak başladım bu işe.

sametseven

Forumumuza hoş geldiniz @macnair konuyu tanıtan arkadaşımıza saygısızlık olmaması adına ref linklerimizi paylaşmıyoruz, ref linkinizi kaldırabilir misiniz

macnair

Alıntı yapılan: sametseven - 12 Temmuz 2015, 11:27:29
Forumumuza hoş geldiniz @macnair konuyu tanıtan arkadaşımıza saygısızlık olmaması adına ref linklerimizi paylaşmıyoruz, ref linkinizi kaldırabilir misiniz

kaldırdım  :y

merak ettiğim bir soru var. sürekli reklamlar çıkıyor, tıklıyorum fakat doğrulama kodunu girdikten sonra ad expired diyor. aynı problem sizde de var mı?

6arti9

İki tür reklamlar sabit olanlar kısmen değişmekle gece 3-7 arası ve sabah 7 gibi geliyor bazen faklı saatlerde de
Onun dışında reklam verenlerin reklamları anlık düşüyor ilk tıklayıp doğrulayıcı yapabilen alıyor
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

6arti9

Forum imzaniza link koyabilirsiniz forum kurallarına bakip
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: macnair - 12 Temmuz 2015, 11:15:54
Arkadaşlar merhaba,

Siteye yeni kayıt oldum. Gayet açıklayıcı ve paylaşımcı bir forum sitesi olmuş çok bilgi aldım teşekkür ederim.

İlk olarak Trafficmonsoon sitesine kayıt olarak başladım bu işe.

Foruma hoşgeldin macnair :)

Başlangıç için şu andaki en doğru site olmuş, bol kazançlar :)