TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Reset reklamları son bir haftadır yerlerde sürünüyor. Günde 1 $ kazanırken artık 25 cent kazanıyorum ref gelirleri ile beraber.

Ryses

Siteye geçen gün giriş yaptım sonra birşeyler oldu ve beni sürekli her giriş yaptığımda http://trafficmonsoon.com/member/view_ad.php sayfasına yönlendiriyor. 10snlik bir reklam çıkıyor sonra bitince "Back to Dashboard" yazısı çıkıyor ama tıklayınca da tekrar başa dönüyor. Nasıl düzeltebilirim?

Dio

Alıntı yapılan: Ryses - 12 Temmuz 2015, 16:35:37
Siteye geçen gün giriş yaptım sonra birşeyler oldu ve beni sürekli her giriş yaptığımda http://trafficmonsoon.com/member/view_ad.php sayfasına yönlendiriyor. 10snlik bir reklam çıkıyor sonra bitince "Back to Dashboard" yazısı çıkıyor ama tıklayınca da tekrar başa dönüyor. Nasıl düzeltebilirim?
tarayıcınızda adblock varsa "ablock u bu alan adında çalıştırma" yapmanız gerek :y

ElisaMcCline

Reklam engelleyecek bir eklentiniz yoksa, browser cookie temizliği yapın, işe yarayacaktır.
Sadece trafficmonsoon cookielerini temizleseniz yeterli oluyor.

Ryses

Düzeldi. Teşekkür ederim. Ayrıca bu surf olayı nedir?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ryses - 12 Temmuz 2015, 17:09:27
Düzeldi. Teşekkür ederim. Ayrıca bu surf olayı nedir?

Refiniz varsa ref gelirlerini almak için,
Yatırımınız varsa yatırımınızın saatlik olarak hesabınıza geri dönüşlerinin işlenmesi için,
Günlük 10 surf yapmanız gerekmektedir.
yatırınsız üyelere içişn 2:1 - yatırımlı üyeler için 1:1 oranında yine surf kredisi sağlamaktadır.

Ref ya da yatırım yoksa gerek yok.

4ne1ka

reklam var şuan 1'i yeşil.

hakanatik01

Sen yazınca bakayım dedim bana 3tane 0,01 4*0,005 ,5*0,001 gelmiş sayfa yenileyin belki gelir.

6arti9

bugun reset ya da gece tıkları 23-24 gibi mi geldi
gece 4 gibi reklam yoktu bende

reklam gelmiş şimdi gene
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz