TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Bayramda site kurudu 3 tane 0,001 geliyor bana sadece admin reklamı olarak.

Facebook sayfasına bakayım bakalım bir açıklama var mı bu konularda.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 20 Temmuz 2015, 02:06:30
Bayramda site kurudu 3 tane 0,001 geliyor bana sadece admin reklamı olarak.

Facebook sayfasına bakayım bakalım bir açıklama var mı bu konularda.

Sitenin günlük bir reklam taahhüdü yok.
Sitede ek bir sorun da yaşanmadığı için , yayınlanmış bir bilgi olmasını beklemeyin bence :)

GameHunter

Biliyorum fix bir reklam adeti yok fakat neredeyse hiç reklam gelmiyor 3 gündür.

Aslında siteye reklam verince hemen yayına girmese havuzda birikse bunları admin reset saatinde millete dağıtsa keşke.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 20 Temmuz 2015, 02:24:08
Biliyorum fix bir reklam adeti yok fakat neredeyse hiç reklam gelmiyor 3 gündür.

Aslında siteye reklam verince hemen yayına girmese havuzda birikse bunları admin reset saatinde millete dağıtsa keşke.

Resette online olmayanlar gün içinde reklam bulamasın diyorsun :)
Bize göre gece 03:00 başka bir ülkede öğlen saati de olabiliyor. ya da birilerine göre sabahın 05:00 gibi bir zamanı.
Birilerinin işe gitme ya da yolda olma saati ya da yemek yeme zamanı :)

Zaten ayakta olmasa, 3-5 cent için kim kalkar da reklam bekler.
Varsayalım herkes geldi. O site nasıl ayakta kalır. Neobux bile kişiye özel reset saatiyle bu grupların oluşmasını engelliyor.
Bütün gün reklam olmayacaksa, başka saatlerde bu siteyle kim ilgilenir, kaç kişi ziyaret eder. Web istatistikleri nerelere düşer.
Yani doğru bir yol olmazdı. ;)

Kovalayan herkes pek çok reklam yakalıyor yine sitede. Siz 3 tane 0,001 görmüşsünüz, ben pek çok 0,01 tıkladım bayram süresince ki çok daha az PC başındaydım.
Pek çok refim de aynı şekilde reklam yakalamışlar ;)

illisionist

bana da son 3-4 gündür 3-4 tane 0,001'lik reklam geldi sadece (değişik değişik saatlerde bakmama rağmen)  (d)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Dio

valla günlük kazanç 0.01 bile olsa TM candır :P

illisionist

Alıntı yapılan: Dio - 20 Temmuz 2015, 09:44:15

candır ama sıkıcı candır  :DD
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Dio - 20 Temmuz 2015, 09:44:15

Eneee, biri bir siteye candır demeye başlayınca, tırsıyorum ben :P

Arkadaşlar, site revshare sitesi ve ek olarak adam verebildikçe cashlink veriyor, bir kısmı da kullanıcı reklamları zaten :)
Reklam yoksa, dağıtacağı para yoktur, ya da reklam veren olmamıştır, herşey bu kadar basit aslında :)

Ek olarak, günde 10 x 0,001 reklam yayınlayan ya da bulursan tıklarsın yapısında günde 2-3 x 0,01 lil reklam yayınlayan alternatiflerine millet gidip tıklıyor.
Bence adam düşünmüştür, çok mu dağıttık yahu önceden diye :D

Ve reklam yok, reklam olsun diyen arkadaşlar;

- Neobux ta her daim reklam var, amaç ille de reklam görmekse, buyurun gelin :)
Gelin ve bir sitenin uzun süreler ayakta kalması için yayınlaması gereken reklamları görün :)

- Bu arada Paidverts de şu sıralar süper :) BAP seviyesine bakmadan reklam boşaltmak için reklam yayınlıyor bir süredir.
BAP1 deyim ben ama her gün en az 20-25 tane 0,01 lik reklam geliyor (seviye için dağıtınan reklam harici  ;) )

Dio

Allahım Allahım ($$)

[spoiler][/spoiler]

birine tıklayabildim sadece :g

geri geldi yakalayın hemen :D

Dio

bugün iyi geldi. düzelecek ellam
[spoiler][/spoiler]