TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

macnair

Arkadaşlar bu sitede yatırım yapana daha fazla reklam yada ref satın alma gibi bir durum yok değil mi?

Dio

Alıntı yapılan: macnair - 26 Temmuz 2015, 11:19:37
Arkadaşlar bu sitede yatırım yapana daha fazla reklam yada ref satın alma gibi bir durum yok değil mi?
yatırım yapmak reklam gelirini değiştirmiyor. ref satın alımı yok, direk reflerin tıklarından kazanç %100 ayrıca

suskun

iki gündür yine yerlerde sanki reklamlar... ve 24 saatlik bi ekleme yapılmış sörf kısmına.

ElisaMcCline

Bugün için bakarsak da, 2 gündür çok güzel reklam geliyor ama bu bilgi gereksiz sanırım :)

recep1852

Aynen.İnşallah böyle devam eder :)

PtcStar

arkadaşlar merhaba  5 refim var ama refim account da gözükmüyor yardımcı olurmusunuz

ikose

Alıntı yapılan: PtcStar - 31 Temmuz 2015, 15:25:11
arkadaşlar merhaba  5 refim var ama refim account da gözükmüyor yardımcı olurmusunuz
5 DR ın olduğunu nereden görüyorsun, pekiiii
siteye girip nereden bakacağının linkini yazarım biraz sonra. Netim kağnı arabası :g

ikose

PtcStar

@ikose  tüm organizasyonlar dan #fadeback (No Düzeyi) 5 üye sponsor yazıyor ama bakiyemin olduğu yerde gözükmüyor haliyle referansdan  izledikleri reklam tutarları bana gelmiyor :(

ikose

Alıntı yapılan: PtcStar - 31 Temmuz 2015, 15:30:49
@ikose  tüm organizasyonlar dan #fadeback (No Düzeyi) 5 üye sponsor yazıyor ama bakiyemin olduğu yerde gözükmüyor haliyle referansdan  izledikleri reklam tutarları bana gelmiyor :(
Buda benimki
#ikose (No Level) sponsored 4 members
ama 2 DR ım aktif ve kazançları yansıyor görüyorum..
2 üyem aktig değil. 1 tanesinin aktif olmadığını biliyorum
örnek vermek gerekirse cash sayfasından 1 tane
Referral Cash Link Click (From #.....s)   $10.21100000   30 Jul 2015 15:39