TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzsurucu

ayrıca modum direc ref için ne yapmalıyız

Dio

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 24 Ağustos 2015, 14:07:25
ayrıca modum direc ref için ne yapmalıyız
bunu ciddi ciddi soruyor musun? ref linki falan var biliyorsun değil mi? o linkten üye getiriceksin. ama galiba sen taktik istiyorsun daha çok direk ref için. herkesin kendine göre taktiği var. kimisi blogundan sitesinden ref bulur kimisi forumlardan...

Coulers79

40$ reklam harcaması yaptım 3-4 aktif ref zor geldi. Özellikle hotmail gibi mailler kullanan refler zayi oluyor. (sinir)

Dio

Alıntı yapılan: Coulers79 - 24 Ağustos 2015, 21:12:11
40$ reklam harcaması yaptım 3-4 aktif ref zor geldi. Özellikle hotmail gibi mailler kullanan refler zayi oluyor. (sinir)
40$ a sitelere microjob verseydin keşke. ben 5 TL 3 aktif buldum. 20 tanesi de 0.05$-0.20$ tıklayıp bıraktı :)

Coulers79

Onu da parçalı verdik yoksa biraz daha gelebilirdi. :m Neyse zarar çıktı kârdayım.

Extraloob

ödeme alma limiti 3 $ a yükselmiş

illisionist

Alıntı yapılan: Extraloob - 26 Ağustos 2015, 00:12:55
ödeme alma limiti 3 $ a yükselmiş

her bir ödeme de 1$ artıyor ödeme limiti 10$ da duruyor diye biliyorum ben 
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Paketlerden günlük geliri biraz düşürmüş admin.
günlük 1.1$ geliyordu. 50 günde paketler mature oluyordu.
Bir süredir günlük 1.06$ gibi geliyor. Yani 50 gün yerine 51-52 günde cycle oluyor paketler, bilginiz olsun.

Bu arada bir süredir foruma pek giremedim, bir ödeme kanıtı var ama ikincisiyle beraber paylaşırım artık.
site, çok küçük olman rakamları da anında ödemeye devam ediyor yani, bilgi olsun istedim :)

oguzsurucu

ElisaMcCline

Diğer ödemeyi bekleyemedim, belki foruma giremem bir süre yine diye paylaştım.

TrafficMonsoon 8 nolu ödeme: 367,50$ (ok)  Anında  (hp)
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/trafficmonsoon-odemeleri/msg299337/#msg299337