TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karga9

Bu biraz genel ve belki basit bir soru olacak. TMS tarzı siteler 50 dolar yatıran yatırımcıya 55 dolar veriyor. Verdiği reklamları da diğer kullanıcılara izleterek para ödüyor onlara. Mesela ben hiç yatırım yapmadan 3 dolara yakın kazandım. Peki bu değirmenin suyu nereden geliyor. Yatırım yapmadan siteye direk para verip karşılığında reklam satın alan kimseler bu denli çok mu? Neden batmıyor bu site veya siteler  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Besim - 20 Eylül 2015, 13:19:19
Bu biraz genel ve belki basit bir soru olacak. TMS tarzı siteler 50 dolar yatıran yatırımcıya 55 dolar veriyor. Verdiği reklamları da diğer kullanıcılara izleterek para ödüyor onlara. Mesela ben hiç yatırım yapmadan 3 dolara yakın kazandım. Peki bu değirmenin suyu nereden geliyor. Yatırım yapmadan siteye direk para verip karşılığında reklam satın alan kimseler bu denli çok mu? Neden batmıyor bu site veya siteler  ???

Reklamların bir kısmı sitenin kendi kazancından ayırılan pay, bir kısmı da uzun süreli reklam veren anlaşmaları.
Ayrıca gün üçünde gerçekten çok fazla adette küçüklü büyüklü daha tekil reklamlar çıkıyor.
Bunlar satın alınan reklamlar sonuçta.

Ek olarak 50 günde %10. Diğer pek çok sitenin yanında çok makul ve geri ödenebilmesi çok daha kolay bir oran.
Pek çok site 50 değil 30 günde ve bundan daha yüksek oranlarla birkaç yılı devirdi daha önce.

30 günde %10 a bile kazan kaldıranlar var, 50 günü hiç beğenmiyorlar tabii ki.
Ama birileri beğenmezken, başka birileri de bunu uzun süreli kazanç için fırsat olarak görebiliyor :)

6il9in

Kışkış başucumdaki şeytancık :D

Coulers79

Bu paket alınca verilen banner kredisi var ya oraya 125x125'lik bir banner eklemiştim. Daha onaylanmamıştı 468x60 olarak değiştirmek için kaldırdım. Yeni banner ekledim, verilen kredi gitti. Arşivden eski banner'ı geri çıkarttım ama kredi yok. Yapılabilecek birşey var mı?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Eylül 2015, 04:19:42
Bu paket alınca verilen banner kredisi var ya oraya 125x125'lik bir banner eklemiştim. Daha onaylanmamıştı 468x60 olarak değiştirmek için kaldırdım. Yeni banner ekledim, verilen kredi gitti. Arşivden eski banner'ı geri çıkarttım ama kredi yok. Yapılabilecek birşey var mı?

Ooo , paket de almışız, kimleri görüyoruz :)

Bannerı kaldırdıysan gitmiştir doğrudur. Editleyip sadece banner bilgisini güncellemeliydin.
Sen yeni bir reklam yaratmış gbi olmuşsun şu anda.

Coulers79

Kazanılan kredinin gitmesi saçma, kredi olmayınca da bannerları sil diyor.
Onaylanınca gelir mi diye bekletmeye bile işkilleniyor insan. Neyse.. ninja

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Eylül 2015, 19:39:32
Kazanılan kredinin gitmesi saçma, kredi olmayınca da bannerları sil diyor.
Onaylanınca gelir mi diye bekletmeye bile işkilleniyor insan. Neyse.. ninja

Silmişsin, değiştirmemişsin. İçinde kredi yüklü reklamı silmek saçma değil mi yani :D
Ne bilsin adam aynı reklamı mı koyacaksın :D

Boşuna bekleme gelmeyecektir. hata paket almadığın için onaylanmayacak da o reklam maalesef.

Ticket aç istersen. Belki yardımcı olabilirler.
Ama aslen , o reklama paket aldığın için, yapmazlarsa da birşey diyemeyiz.
Silmeyip, reklam içeriğini değiştirmeliydin maalesef. Keşke yapmadan önce sorsaydın.

Coulers79

Anladık bize ref yok yine, silme yok arşive atıyor. Bu bannerlarda kaybolan durum diğer site kredilerinde olmuyor.
İstediğin şekilde kullanabiliyorsun gerçi orada da bir link yığılması var. Arşivden silme yok diye biliyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Eylül 2015, 20:01:25
Anladık bize ref yok yine, silme yok arşive atıyor. Bu bannerlarda kaybolan durum diğer site kredilerinde olmuyor.
İstediğin şekilde kullanabiliyorsun gerçi orada da bir link yığılması var. Arşivden silme yok diye biliyorum.

Evet surf kredilerinde taşıma işlemi de var, geriye çekme işlemi de.
Ama surf yan unsur ve kendin de kedi kazanıp ekleyebildiğin için bu gibi transfer alanları var.
Asıl yatırım paketleri banner üzerine alınıyor ;)

O alanda da buna izin verseler, başka sorunlar çıkar. 1 paket al 5 sitenin bannerını döndür gibi :g
Dolayısıyla mevcut düzende bir hata yok ;)
İlle de siteni değiştireceksen, paket aldığın reklamın içeriğini değiştirmelisin. Doğru olan bu ;)