TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

ibrhmsny

27 eylül akşam 9 gibi göndermişim mesajı,şimdi baktım.bir şeyi yanlış mı yaptım acaba

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 30 Eylül 2015, 19:28:19
27 eylül akşam 9 gibi göndermişim mesajı,şimdi baktım.bir şeyi yanlış mı yaptım acaba

mevzu nedir? forumda bu konularda cok bilgi ustalarımız var ;)

ibrhmsny

aynı ip den iki hesapla giriş yapmaya çalıştım önce,engellendi.sonra elisa hoca yatırım yapmadan önce mesaj at siteye demişti ben de mesaj attım hesabımla ilgili bir güvenlik problemi varmı para yatıracağım sonra ketenpereye gelmeyelim dedim :) cevap vermediler :) support yazan yerden yazdımgönderdim heralde doğru yapmışımdır:)

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 30 Eylül 2015, 19:34:09
aynı ip den iki hesapla giriş yapmaya çalıştım önce,engellendi.sonra elisa hoca yatırım yapmadan önce mesaj at siteye demişti ben de mesaj attım hesabımla ilgili bir güvenlik problemi varmı para yatıracağım sonra ketenpereye gelmeyelim dedim :) cevap vermediler :) support yazan yerden yazdımgönderdim heralde doğru yapmışımdır:)

anladım dogrudur yahu karısık bir sistem degil donerler elbet ... aramıza hosgeldiniz :)

ibrhmsny

hoşbulduk.
para yatırma ve de en önemlisi çekme işlemleri anında onaylanan sitenin,mesaja 3 günde cevap vermemesi şaşırttı :)
admin tek başına yönetiyor heralde siteyi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 30 Eylül 2015, 19:39:44
hoşbulduk.
para yatırma ve de en önemlisi çekme işlemleri anında onaylanan sitenin,mesaja 3 günde cevap vermemesi şaşırttı :)
admin tek başına yönetiyor heralde siteyi :)

Önce şuna bakmanda fayda var:
Ticket alanında: https://trafficmonsoon.com/member/tickets.php

Yukarıda ticket ları  kapalı/açık/hepsi olarak sort edebileceğin bir dropdown menü var.
Belki cevap verip ticketı kapatmıştır. Sende ise open (açık) ticketlar listelenecek şekilde ayar var olabilir :)
Olmaz ya, bir bakmakta fayda var :)

Orada gerçekte cevap yoksa;

Ona göre önemsiz ya da sadece bilgi içerikli olabilir.

Önce şu nickli hesabı açtım, sonra şu nickli hesabı açtım/açamadım, sonra şu oldu.
Şu hesabı kullanıyorum/kullanamıyorum, şu hesaptan devam edeceğim yatırım yapacağım,  vs gibi tam bilgi verirsen, durumu bir görelim önce ;)

Ona göre ticket a ilave yapabiliriz belki.

ibrhmsny

yok hocam baktım açık benim ticket ama heralde kaale alınmadık :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 30 Eylül 2015, 19:54:10
yok hocam baktım açık benim ticket ama heralde kaale alınmadık :)

yok yok dönerler; benim 20 eylülde girdiğim ticket a cevap 24 eylülde gelmişti :)

BİLAL YÜZÜGÜLLÜ   Posted on 20 Sep 2015 07:18 AM
Admin   Posted on 24 Sep 2015 04:02 PM

ibrhmsny

bekleyelim o zaman yapacak bişey yok, insan bi cep telefonunu koyar oraya :)
o kadar para kazandırıyoruz adama :)