TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Herhalde reklam alıyorsun para kazandırıyorum dediğine göre. Aslında paketlerden kazananlar da ara sıra reklam almalı.

ibrhmsny

aldığımız paketler de reklam paketleri, sonuçta hem kar ediyoruz hem de müşteriyiz yani kar ettiriyoruz

trojex

"Withdrawing with Payza is only available to those who have used it to make a purchase.

You'll only be able to withdraw using processor information entered at sign-up, or to processor accounts used when making a purchase. "
Arkadaşlar ben bu siteden para çekemiyorum 10 dolar para var ama ben paypal kullanıyorum hata veriyor bana 3 kere transaction pini yanlış girdim sıfırladım ama bu hata ile karşılaşıyorum yine de çözümü varmı acaba.

bilalyuzugullu

profilinizde ödeme işlemci olarak paypal adresini tanımladınızmı acabaa ???

trojex

İlk önceki üyeliğimde hotmail i dikkate almadıydım olmayınca haliyle kullandığım gmail ve yeni bir paypal hesabıyla hesab açtım ama hesaba sadece telefon numarası kayıtlı kartlarım tanımlı değil acaba ondan dolayımı ki yani sitede paypal olarak gözüküyor ama ödeme yapmıyor.

6il9in

$0.02 kaçırdım şimdi $0.005 var :D

ibrhmsny

arkadaşlar bu arada ben de ticket a cevap gelmiyor demiştim ama ilk mesajım iletilmemiş yeni ticket attım aynı gün cevap geldi tekrar yazdım tekrar cevap geldi aktif bir şekilde adminle çetleşiyoruz :)
sorun yok :)

ibrhmsny

2 hafta önce paidvertsten tms ye geçen biri olarak söylüyorum; pv allah belanı versin :)
tms on numara :)

Coulers79

Bugün bir ara surf kredileri görderdiğimiz, arşivdeki web linkleri bir anda ortaya çıkmıştı, bende tekrar kaldırmıştım.

Şimdi arşive baktım her linkten 2'şer tane var. Fazlalarını kaldıramıyor muyuz, azalsın derken bunlar niye çoğaldı ki?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: trojex - 02 Ekim 2015, 19:29:23
"Withdrawing with Payza is only available to those who have used it to make a purchase.

You'll only be able to withdraw using processor information entered at sign-up, or to processor accounts used when making a purchase. "
Arkadaşlar ben bu siteden para çekemiyorum 10 dolar para var ama ben paypal kullanıyorum hata veriyor bana 3 kere transaction pini yanlış girdim sıfırladım ama bu hata ile karşılaşıyorum yine de çözümü varmı acaba.

Profilde ne tanımlarsanız tanımlayın farketmiyor.
Daha önce payza ile sitede harcama yapmamış olanlar Payza ile cashout yapamıyor.

Sitede sadece PP kullandığım için, eş ya da daha yüksek yatırım şartı var mı bakmadım.
Ama daha önce yatırım yapmadınız ve Payza kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken:
Payza ile küçük de olsa bir harcama yapmanız.
Sanırım en küçük 1$ a PTC kredisi alabiliyorsunuz. Daha uzuz birşey yok. ve az da olsa fee de vardı harcamada, yani ne kadar olur harcama yaparken görebilirsiniz.

Buradan 1$ a PTC kredisi satın alabilirsiniz:
https://trafficmonsoon.com/member/cashlinks.php