TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Ekim 2015, 04:15:26
125'lik kare bir banner eklemiştim birkaç gün önce hiç tıklanmadı.
Önceki olan banner'ınsa bilgilerini değiştirdim fakat onaylanmadı.

Yeni eklenenler birkaç gün tıklanmayabiliyor.
Ancak buna zaten yapacak birşey yok. Birileri merak edip tıklamayabilir, zorla kimseye tıklatamaz ya admin :)
Mesela kendin için düşün, ne kadardır bu siteye girip çıkıyorsun, toplamda kaç tane banner a tıklamışsındır ki ;)

Evet onaylar biraz yavaş işliyor maalesef.
Bir başkasının daha önce verdiği linkse de hiç onaylamıyor. Yani birine jest yapacak arkadaş olursa, daha önce TMS de o linkin kullanılmadığına emin olsun.

Coulers79

Alıntı yapılan: Coulers79 - 02 Ekim 2015, 23:38:26
Bugün bir ara surf kredileri görderdiğimiz, arşivdeki web linkleri bir anda ortaya çıkmıştı, bende tekrar kaldırmıştım.

Şimdi arşive baktım her linkten 2'şer tane var. Fazlalarını kaldıramıyor muyuz, azalsın derken bunlar niye çoğaldı ki?

Clixsense veya Neobux'ta ufaktan reklam versek 3-5 ref damlar mı? Site onaysız Paypal'a ödeme yapıyor mu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Ekim 2015, 04:38:12
Clixsense veya Neobux'ta ufaktan reklam versek 3-5 ref damlar mı? Site onaysız Paypal'a ödeme yapıyor mu?

Alternatif sitelere oranla daha az ref geliyor. Kredi az ise hiç gelmeyebilir de.

Onaysız PP konusunu bilmiyorum. Daha önce onaylı/onaysız ayırımı içeren bir bilgi görmedim.
Onaysız olup ödeme alan varsa paylaşırsa öğreniriz :)

Elektronick

Bu siteyi cok istedim bir turlu kismet olmadi iyide refim vardi :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Elektronick - 05 Ekim 2015, 13:54:01
Bu siteyi cok istedim bir turlu kismet olmadi iyide refim vardi :(

Refleri kaçırman kötü olmuş :(
Bilmiyorum, kayıplardan sonra sıfırdan başlamak pek eğlenceli olmaz sanırım. Ama denenebilir sanırım.

Coulers79

@Elektronick  Ne olduki, neden kısmet olmadı?

Bu arada tekrar değiştirdiğim bannerlar onaylandı.
Sadece Neo'nun rakamlı banner'ı eski rakamda kalmış, olsun.

Elektronick

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Ekim 2015, 16:43:43
Refleri kaçırman kötü olmuş :(
Bilmiyorum, kayıplardan sonra sıfırdan başlamak pek eğlenceli olmaz sanırım. Ama denenebilir sanırım.

aynen hocam :(

Elektronick

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Ekim 2015, 18:44:56
@Elektronick  Ne olduki, neden kısmet olmadı?

Bu arada tekrar değiştirdiğim bannerlar onaylandı.
Sadece Neo'nun rakamlı banner'ı eski rakamda kalmış, olsun.
ben o zaman vifi internetle giriyordum nete beni vpn kullanmadıgım halde vpn kullanıyorsun diye attı ne yazıkki

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Elektronick - 06 Ekim 2015, 01:42:10
ben o zaman vifi internetle giriyordum nete beni vpn kullanmadıgım halde vpn kullanıyorsun diye attı ne yazıkki

Wifi den değildir de, onun bağlı olduğu şebekedendir. Wifi dediğin TTnet wifi ise pek kullanmadım ama ortak şebeke gibi davranıyor sonuçta.
Bu bir sıkıntı.
Dsmart ile de sürünen vardı mesela, banlandıkça yeni hesap açmıştı, kaç kere banlandı :)
Avea/Dsmart gibi IP pool u küçük olan hizmet sağlayıcılarda bu sıkıntılar olabiliyor maalesef.

6il9in

Bababak yine Dsmart a laf atmışız :D

Geçecem en sonunda TTnet e :D