TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

arkadaşlar tms nin 2 milyon küsür üyesi mi var ?
bir sitede tms nin trafiğiyle ilgili bilgi gördüm ordan yorumladım

Elektronick

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Ekim 2015, 01:49:06
Wifi den değildir de, onun bağlı olduğu şebekedendir. Wifi dediğin TTnet wifi ise pek kullanmadım ama ortak şebeke gibi davranıyor sonuçta.
Bu bir sıkıntı.
Dsmart ile de sürünen vardı mesela, banlandıkça yeni hesap açmıştı, kaç kere banlandı :)
Avea/Dsmart gibi IP pool u küçük olan hizmet sağlayıcılarda bu sıkıntılar olabiliyor maalesef.

Simdi hatirladimda Dsmart ti evet T.M dsmarti vpn olarak görüyor

6il9in

Alıntı yapılan: Elektronick - 07 Ekim 2015, 11:31:21
Simdi hatirladimda Dsmart ti evet T.M dsmarti vpn olarak görüyor

Dsmart ın şöyle sorunu var internete bağlı iken bile ip değişiyor. :)

Netellere üye olurken İngiltereden bir ip gözüküyormuş diye Neteller hesabımı askıya aldı. O sıralarda foruma üye olurken ender hocamda benim ip yi yurt dışı olarak görmüş fake üyelik yaptığımı düşünüp banlamıştı beni :D (Ender hocam kulakların çınlasın smileyi :D )

Dsmart aradığımda IP Türk IP si dediler :D

Sonrasında böyle bir sorun yaşamadım :D

Elektronick

Alıntı yapılan: blqn - 07 Ekim 2015, 11:43:17
Dsmart ın şöyle sorunu var internete bağlı iken bile ip değişiyor. :)

Netellere üye olurken İngiltereden bir ip gözüküyormuş diye Neteller hesabımı askıya aldı. O sıralarda foruma üye olurken ender hocamda benim ip yi yurt dışı olarak görmüş fake üyelik yaptığımı düşünüp banlamıştı beni :D (Ender hocam kulakların çınlasın smileyi :D )

Dsmart aradığımda IP Türk IP si dediler :D

Sonrasında böyle bir sorun yaşamadım :D
neyseki birdaha olmamis keske T.M beni ilk uye oldugum zaman atsaydi iyidi tam odeme alacakken atti neye ugradigimi sasirdim :D

6il9in

Alıntı yapılan: Elektronick - 07 Ekim 2015, 14:35:13
neyseki birdaha olmamis keske T.M beni ilk uye oldugum zaman atsaydi iyidi tam odeme alacakken atti neye ugradigimi sasirdim :D

Ödeme limitine geldim gibi ama paypal adresimi ayarlamam lazım bakalım bana ödüyecek mi atacak mı onu merak ediyorum :)

Elektronick

Alıntı yapılan: blqn - 07 Ekim 2015, 16:29:00
Ödeme limitine geldim gibi ama paypal adresimi ayarlamam lazım bakalım bana ödüyecek mi atacak mı onu merak ediyorum :)
Öder ihsallah sonucta babamizin hayrina tiklamiyoruz :)

letal

bir sorum var site reklamı yapılınca da para kazandırıyor tık - fiyat oranı nedir acaba 1000 kusur tık gelmiş verdigim reklama 0.11$ para kazanmısım :) 0.001 mi acep?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 08 Ekim 2015, 16:27:06
bir sorum var site reklamı yapılınca da para kazandırıyor tık - fiyat oranı nedir acaba 1000 kusur tık gelmiş verdigim reklama 0.11$ para kazanmısım :) 0.001 mi acep?

Yok yahu öyle birşey :) Paket mi aldın da haberin yok :D
Tam olarak ne yaptın bir blgi ver istersen :)

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Ekim 2015, 16:37:55
Yok yahu öyle birşey :) Paket mi aldın da haberin yok :D
Tam olarak ne yaptın bir blgi ver istersen :)

bu üstad

dün sitenin reklamını verdim gece 0.03 tü simdi baktım 0.11 olmus

1 Numara !

Alıntı yapılan: letal - 08 Ekim 2015, 16:49:57
bu üstad

dün sitenin reklamını verdim gece 0.03 tü simdi baktım 0.11 olmus

O senin referanslarından gelen ücret yani senin referans linkinden üye olup reklamlara tıklayanlar