TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

paşa torunu noolacak :PP

peaceriver

Account not blocked! First:  Try deleting history and  cookies log in again and or try different browser too.Second: Your IP Address is on hold because someone is logging in with the same IP address that you are using. You should be able to login using that IP address again in 24 hours. Third: Restart your computer. If you're using a cell phone you will constantly get blocked FYI. Also delete or disable any ad blocker software you may have on your computer
arkadaşlar böyle bir mail geldi bana çerezleri falan herşeyi temizledim pc yi yeniden başlattım ama hala banned yazıyor
Yurtta sulh cihanda sulh

Elektronick

Alıntı yapılan: peaceriver - 16 Ekim 2015, 17:01:31
Account not blocked! First:  Try deleting history and  cookies log in again and or try different browser too.Second: Your IP Address is on hold because someone is logging in with the same IP address that you are using. You should be able to login using that IP address again in 24 hours. Third: Restart your computer. If you're using a cell phone you will constantly get blocked FYI. Also delete or disable any ad blocker software you may have on your computer
arkadaşlar böyle bir mail geldi bana çerezleri falan herşeyi temizledim pc yi yeniden başlattım ama hala banned yazıyor
Tm yapar kardeşim böyle şeyler öncelikle hangi net servisi kullanıyorsun , dns falan kullandınmı bunlarıda belirtirsen daha iyi olur

letal

50 60 tane 0.01 lik reklam var kosun

universitely76

Alıntı yapılan: letal - 16 Ekim 2015, 21:35:16
50 60 tane 0.01 lik reklam var kosun
Çoğu hatalı.

Sorry, Ad Expired!

Ancak bir sorun olduğu belli, bu kadar reklamın ne işi var sayfada  8)
Şu sıra imzasız'ım...

letal

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Ekim 2015, 21:44:05
Çoğu hatalı.

Sorry, Ad Expired!

Ancak bir sorun olduğu belli, bu kadar reklamın ne işi var sayfada  8)

yaklasık 20 tane 0.01 lık 15 tane 0.005 lik tıkladım simdi 0.001 liklerle devam ediyorum

Dio

1 tane 0.01 yakaladım sadece. şimdi logout oldum

letal

Alıntı yapılan: Dio - 16 Ekim 2015, 21:51:51
1 tane 0.01 yakaladım sadece. şimdi logout oldum

hic böyle bisey görmemiştim 0.02 liklerde vardı ama onlar sorry ceker diye hemen en alttan 0.01 lere giriştim :D cok iidi

Coulers79

Biraz çekeydik n'oluyo layn? (zopa) Bir iki ay cortlamak yassak.

letal

demin seride 30 dk daki kazanc :D resmi