TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Tebrikler toplam ödeme ne kadar oldu. Merak ettim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 22 Ekim 2015, 03:07:23
Tebrikler toplam ödeme ne kadar oldu. Merak ettim.

Moral bozmayalım şimdi :P

Cidden, öyle o kadar toplu bilgi vermek çok keyifli olmuyor, "az para kazandım, çok para kazandım" der gibi oluyor :)
Yatırımın oldukça fazlası diyelim, yeterli olur bence :)

letal

Masallah ustadim allah bereket versin :) bu seferki biraz az olmus :PP @ElisaMcCline takipteyiz

ibrhmsny

140. ödemeyi de alırsın umarım @ElisaMcCline :)

4ne1ka

[spoiler]blocked account - ekxxxxem used ip 3x.2xx.3xx.1x[/spoiler]

giriş yaptıktan sonra böyle bir hatayla karşılaşan oldu mu daha önce?  orada yazana göre daha önce hiç görmediğim bir hesapla aynı ip'yi kullanmışım. hemen ticket attım bakalım ne diyecek.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 23 Ekim 2015, 20:56:06
[spoiler]blocked account - ekxxxxem used ip 3x.2xx.3xx.1x[/spoiler]

giriş yaptıktan sonra böyle bir hatayla karşılaşan oldu mu daha önce?  orada yazana göre daha önce hiç görmediğim bir hesapla aynı ip'yi kullanmışım. hemen ticket attım bakalım ne diyecek.

Ben denk gelmedim ama, şöyle bir durum nedir diye baktım.

Bağlantı tipin TürkNet görünüyor doğru mudur ?

Bu gibi sağlayıcıların IP havuzları çok sınırlı oluyor.
Multi hesap yapmaya çalışanlar çokça IP yi kullanıp çöpe çıkarttığında, bunlardan birine denk gelmek de çok olası olabiliyor.

4ne1ka

evet Türknet kullanıyorum evde. dün ticket atmıştım bugün açılmış hesap, ödeme de aldım hemen. şuan sıkıntı yok bakalım.

biraycem

hayırlı olsun beyler :)

Veysi

Trafficmonsoon kazanç sağlamak için ne kadarlık bir yatırım yapmak gerekiyor ve bu yatırımı ne kadar sürede amorti edebilirim ve ne kadar yatırım yapmam gerekiyor ve yeni başlayan biri olsanız grandbux yatırım yapardınız trafficmonsoon mı yardımlarınızı bekliyorum Not bu işlerde yeniyim ve acemiyim