TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

ne kadar yatırım yaparsan o kadar gelir alırsın. sitenin oranı belli 51 günde yüzde 10.ama @ElisaMcCline nin refi olursan yüzde 5 te ordan kazanırsın. yatırımımı alıp gideyim dersen 51 günün sonunda paranı da karını da almış olursun ama kazanç da biter. yok sürekli gelirim olsun diyorsan onu @ElisaMcCline  e sor o dediğin in ilacı orda :) tabi bir kaç bin tl yi gözden çıkarıp her gün duayla yatıp kalkacaksın :)
grandbux mu tms mi dersen, bu forumda kimse illa şu demez tercih üyeye aittir. her iki sitede önerilen siteler arasında. grandbuxun çalışma şekli başka tms nin başka o sana kalmış.

Veysi

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 26 Ekim 2015, 01:18:02
ne kadar yatırım yaparsan o kadar gelir alırsın. sitenin oranı belli 51 günde yüzde 10.ama @ElisaMcCline nin refi olursan yüzde 5 te ordan kazanırsın. yatırımımı alıp gideyim dersen 51 günün sonunda paranı da karını da almış olursun ama kazanç da biter. yok sürekli gelirim olsun diyorsan onu @ElisaMcCline  e sor o dediğin in ilacı orda :) tabi bir kaç bin tl yi gözden çıkarıp her gün duayla yatıp kalkacaksın :)
grandbux mu tms mi dersen, bu forumda kimse illa şu demez tercih üyeye aittir. her iki sitede önerilen siteler arasında. grandbuxun çalışma şekli başka tms nin başka o sana kalmış.

en azından işin içinde kalmışsınızdır hani kafamda bir şeyler oluşması açısından tms için yatırım yaptığım miktarı geri alıyormussun ama bu çok az bir miktar %10 pek tatmin edici deyil ha dediğiniz gibi bi kaç bin TL ile girsem iyi olur ama o kadar yatıramam en fazla yatırabileçeğim miktar 100$olur ama bu yatırımı en kısa sürede çıkartmak ve üzerine  katlamak ve aylık 300-500 tl kazanmak istiyorum bunu en kısa sürede yapabileçeğim bir site arıyorum bu 2 site arasında kaldım ve ikisisnde sistemi çok farklı tms de yatırımı yapıp beklemek gerekiyor sanırım ama grandbux da öyle deyil rr değiştirim takip etmek ve ilgilenmek tıklamak gerekiyor an azından biraz kafamda birşeyler oluşması açısından yardım ederseniz sevinirim

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Gece admin reklam eklemesi yapmıştı, bugüne zaten herkes görür diye yazmadım ve kaç taneydi hatırlamıyorum da.
Az önce gördüm ki 4x0,01 daha eklenmiş :) :y

Bilginize.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Veysi - 26 Ekim 2015, 01:04:28
Trafficmonsoon kazanç sağlamak için ne kadarlık bir yatırım yapmak gerekiyor ve bu yatırımı ne kadar sürede amorti edebilirim ve ne kadar yatırım yapmam gerekiyor ve yeni başlayan biri olsanız grandbux yatırım yapardınız trafficmonsoon mı yardımlarınızı bekliyorum Not bu işlerde yeniyim ve acemiyim

Alıntı yapılan: Veysi - 26 Ekim 2015, 09:46:28
en azından işin içinde kalmışsınızdır hani kafamda bir şeyler oluşması açısından tms için yatırım yaptığım miktarı geri alıyormussun ama bu çok az bir miktar %10 pek tatmin edici deyil ha dediğiniz gibi bi kaç bin TL ile girsem iyi olur ama o kadar yatıramam en fazla yatırabileçeğim miktar 100$olur ama bu yatırımı en kısa sürede çıkartmak ve üzerine  katlamak ve aylık 300-500 tl kazanmak istiyorum bunu en kısa sürede yapabileçeğim bir site arıyorum bu 2 site arasında kaldım ve ikisisnde sistemi çok farklı tms de yatırımı yapıp beklemek gerekiyor sanırım ama grandbux da öyle deyil rr değiştirim takip etmek ve ilgilenmek tıklamak gerekiyor an azından biraz kafamda birşeyler oluşması açısından yardım ederseniz sevinirim

@Veysi ,

Bu civarda miktarlarla her ikisine de girmeyin. Büyük miktarları gözden çıkartamıyorsanız, çok süründürür bu siteler.
Ve bahsettiğiniz anapara ile düşündüğünüz geri dönüş rakamı oldukça imkansız kalmış. Bir de önerebileceğimiz diye bakarsak, öyle bir site yok.

Bu oranlarla güvenilir yerler olsa, şu anda o konular uçuyor olurdu, aramanıza sormanıza bile gerek yoktu.
O rakamlarla sizin bahsettiğiniz oranlarda geri dönüşlere ne kadar çok yaklaşır bilgiler veren siteler bulursanız, riskler de o kadar artmış olacaktır.

Şöyle düşünün; en garantili olan banka faizleri ama hiçbirimiz bunu konuşmuyoruz, çünkü kazanç/zaman oranı mutlu etmiyor.
Bir de iddaa oranlarına bakın. Yatırdığınız saniyeler içinde  katlanabilir ya da tamamı kayıp olabilir.

Bu sistemlerin de bunlardan çok farkları yok. Herşeyden önce yüksek geri dinüşler, sitenin kısa zaman içinde ödemelerinde sorun olacak demektir.
Nispeten daha güvenli/güvendiğimiz siteler, dönüş oranları yine nnispeten daha düşük oranlı siteler.
Buna paralel olarak, Atersine de işleyebiliyor sistem. Site güven kazandıkça, oranları da düşürebiliyor.

Sonuçta geldiğimiz yer; Ya bu rakamlarla yeni ve nispeten diğerlerine oranla daha fazla göz dolduran bir sitede büyük bir risk alacaksınız.
Örneğin: adfiver, epicclix, r4bux bunlar arasında sayılabilir.
Ya da yine nispeten daha az geri dönüş oranlı ve yine nispeten daha çok güven veren bir sistemde biraz vaktiniz geçecek.
örneğin: useclix, mypayingads bunlar arasında sayılabilir.

Önemli not: 1 - İnternet ortamındaki yatırımlarda güven kelimesini yanlış anlayan arkadaşlar çıkıyor.
Bu sebeple nispeten kelimesini çokça kullandığıma dikkat edin lütfen.
Tamamen güvenli dediğimiz bankalarda bile savaş, olağanüstü hal gibi durumlarda paranız güvende değil.

Önemli not: 2 - Verdiğim sitelerin hiçbiri birer öneri değildir. Hatta bu sitelere belki başka arkadaşların kendi tecrübe ve bilgilerine göre ekleyip çıkartacakları da olabilir.
Araştırmanız, istatistik ve cashoutlarını incelemeniz, yatırım yapmış olanlara sormanız için, ben olsam bu sitelere bir bakardım bilgisidir.

famila63

bandanar

Siteyi çökerttik  :))

bandanar

Ee hani reklamlarım girdim bomboş ?   :'( :'(

famila63

şimdidede siteye girdik reklamlar kayboldu bu sitede kaç kuruş kazanalım diyoruz oda kalmıyor

bandanar

Bana geldi şimdi biraz bekle sonra sayfayı yenile sana da gelir  :)