TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

aynen geldi saolasın @bandanar 

bandanar

Rica ederim reklamlar iyi yalnız  8) 8)

famila63

aynen 0,17 cent civarı baya güzel

ElisaMcCline

Bazı bilgileri sıkça tekrarlamak gerekiyor :)

Önemli:

Saat başlarına 2 dk kala ile, saat başlarını 5 ya da 10 geçe arasında,
reklamlar kaldırılıyor,
ödeme alımı da kapalı. :)

Örneğin herhangi bir saat başı olabilir ama örnek olarak 15:00 olsun.
14:58 de reklamlar kaldırılıyor, 15:05 ya da 15:10 a kadar reklam olmuyor sitede. Bu her saat için geçerli.
Sadece bazı saatlerde yapılanlar diğer saatlerden daha uzun sürdüğü için 5 geçe yerine 10 geçe açılıyor.

Ve yukarıda da bahsettiğim gibi, yine bu zaman aralığında, ödeme talebi de yapamıyorsunuz sitede :)

Bilginize :)

ibrhmsny

teşekürler elisa hocam ve bu zamanlarda surf de yapılmıyor sanırım hocam hata veriyor logout oluyoruz

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 27 Ekim 2015, 14:32:25
teşekürler elisa hocam ve bu zamanlarda surf de yapılmıyor sanırım hocam hata veriyor logout oluyoruz

Surf yapılabiliyor aslında. Hatta bugün gibi yoğun saatlerde zorda kalırsam, ben bu zamanı seçiyorum surf için, rahatça bitiriyorum.
Gece bu şekilde yaptım mesela, gece de çok yoğundu.
Sadece arada tam zamanını belirleyemediğim bir dk da yedek aılıyor. O zamana denk geldiğinde hata geliyor.

Hızlı bitirirseniz yakalanmazsınız, ya da en fazla 1 kere bu gibi bir logout yaşanabilir. (en azından bende hep böyle oluyor)
Bu gibi bir durumla karşılaştığıızda bazı krediler eksik çıkabiliyor buna dikkat etmek gerekiyor :)

ibrhmsny

geçen yıl da böylemiydi yoksa üye sayısındaki artıştan mı böyle oldu acaba,eğer böyleyse siteye takviye yapar mı ki admin

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 27 Ekim 2015, 14:39:53
geçen yıl da böylemiydi yoksa üye sayısındaki artıştan mı böyle oldu acaba,eğer böyleyse siteye takviye yapar mı ki admin

Yapıyor zaten ara ara, ben en son 3 (5 de olabilir ??? ) sunucuda bıraktım, sonradan eklenen yeni var mı bilmiyorum :)

Tabii ki ilk başladığında bu kadar yoğun değildi.
Zamanla ilgilenen çok oldu, üye bulmak bile nispeten diğer pek çok siteye göre daha zor oluyor.
Neredeyse her sitede en az 1 tane reklam görüyorum ve pek çok site gibi ilk açıkdığında verilip bırakılmıyor, sürekli var.
Ek olarak sitenin rotator özelliğini de ayrıca diğer sitelerde başka sitelerin reklamlarını veröek için kullanan kişi çok fazla.
Bunların hepsi ciddi kaynak tüketiyor.

Reklamlar için saldırılmadığı sürece aslında rayına oturdu gibi. Ara dönemde sıkıntı olmuyordu bir süredir.
Sadece bugün gibi adedi yüksek zamanlarda sıkıntı çıkıyor.
Çünkü reklam tıklamak isteyen üyeler ile, bu reklam adedini ref bulmak için kullanmaya çalışan reklamcıların TMS reklamlarını arttırması bir araya geliyor.
Sorun bu yani aslında :)

Bu yüzden ben ek bir harcama yapıp yeni bir şeyler yapacağını pek düşünmüyorum.
Sadece bu gibi belirli şartlarda ve kısıtlı bir süre için yaşanan sıkıntılara çözüm için büyük bir harcama yapmak istemeyecektir.

ibrhmsny

elisa hocam tms nin admini 1 yılda ne kadar kazanmıştır  ???
azcık tms nin parası bizim çenemizi yorsun  :g

ibrhmsny

en iyiler arasına girdi sitesi