TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

6il9in

Bak sabah 5 13 tane birlik 6 yane yarımlık kalmıştı bakalım şimdi ne varmış :D

ElisaMcCline

Dün gece verdiğim bu ekran görüntüsünden sonra, 3 te yapılan resette tekrar benzer bir reklam vardı :),
Sonra çok tuhaf birşey oldu, saat 4:10 da aynı reklamlar yeniden geldi :D

Şu anda mobil sayılırım, yerimde değilim. Bu sebeple o bilgileri paylaşamadım :D
Dün gece bakım münasebetine online kalınca, o kadar çok reklam gördüm ki, tıklamaktan sıkıldım diyebilirim :g

GameHunter

Dün gece ben reset reklamlarını 3'er kez tıkladım. Birer saat arayla reset reklamları geldi 40 cent civarı kazandım. Niye böyle oldu ilginçtir ama 2-3 gün reklamsızlığın acısını çıkardım :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 04 Kasım 2015, 14:36:46

Dün gece bakım münasebetine online kalınca, o kadar çok reklam gördüm ki, tıklamaktan sıkıldım diyebilirim :g

$0.001 tıklamaktan sıkıldım da yakında $0.01 tıklamaktan sıkılırım diye korkuyorum. Cidden bazen sıkılıyorum TMS de $0.01 tıklamaya :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 04 Kasım 2015, 15:09:00
$0.001 tıklamaktan sıkıldım da yakında $0.01 tıklamaktan sıkılırım diye korkuyorum. Cidden bazen sıkılıyorum TMS de $0.01 tıklamaya :D

Dün gece denk gelseydin, emin ol sıkılırdın  (hp)

6il9in

surf yapıyordum (alıştırmalara başladım :D ) adpage nin reklamı çıktı yahu :DD

6il9in

ElisaMcCline

03:00 daki resetten sonra tıklayan varsa tekrar baksın :)

Reklamlar yeniden resetlenmiş :)

Bu daha önce de oldu. Ya birşeyle uğraşıyorlar, ya da gün saati ayarlaması münasebetine, sunucu ile script ayrı ayrı 2 kere cron çalıştırıyor ve reklam yayınlıyor :)