TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: blqn - 12 Kasım 2015, 15:09:53
YingYang hocam tüm reklamları bitirdiniz galiba bende şuan sıfır çekiyor reklamlar $0.001 bilem yok :PP

6 tane tıklayabildim @blgn :( İnternet gitti  :S

PtcStar

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++NEW UPGRADE++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Merhaba arkadaşlar çoğu kişide ingilizce olmadığı için Türkçe sade bir dil ile gelişmeleri söyleyeceğim
1- Yaklaşık  2     3 Gün öncesi 16 Saatlik Bakım yapıldı ve bakım sonrası illegal yola başvuranlar komple bloke edilecek süresiz banned olacak
2- Trafficmoonson resmi olarak Amerika Piyasasına girdi
3- Şirket 2016 Yılı hedefleri doğrultusunda  bir banka ile anlaşma sağlayıp Aktif kredi paketleri olan  üyelere Kredi kartı gibi bir kart gönderecek ve atm den rahatlıkla paranızı çekebileceksiniz

YENİ BİLGİLER ELİME GEÇTİÐİNDE BİLGİLENDİRME YAPACAÐIM

Dio

gelişmeleri bu konuda paylaşırsanız daha iyi olur @PtcStar

acayip9000

Tıklanmaya başlandı . Çok şükür geldi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: PtcStar - 13 Kasım 2015, 14:29:47
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++NEW UPGRADE++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Merhaba arkadaşlar çoğu kişide ingilizce olmadığı için Türkçe sade bir dil ile gelişmeleri söyleyeceğim
1- Yaklaşık  2     3 Gün öncesi 16 Saatlik Bakım yapıldı ve bakım sonrası illegal yola başvuranlar komple bloke edilecek süresiz banned olacak
2- Trafficmoonson resmi olarak Amerika Piyasasına girdi
3- Şirket 2016 Yılı hedefleri doğrultusunda  bir banka ile anlaşma sağlayıp Aktif kredi paketleri olan  üyelere Kredi kartı gibi bir kart gönderecek ve atm den rahatlıkla paranızı çekebileceksiniz

YENİ BİLGİLER ELİME GEÇTİÐİNDE BİLGİLENDİRME YAPACAÐIM

@PtcStar ,
Official bir açıklama göremedim, bilgi kaynağı konusunda sorun yoktur değil mi ? ???

Şunun için soruyorum; o kadar çok anlamsız haberlerle ortada ref/yatırım toplamak için dönen var ki,
Sonra iş kulaktan kulağa gidip, tekrar bu adamlara bir parça değişip geeldiğinde, kendi yalanlarına inananlar çıkıyor :)

Official bir açıklama da göremediğim için sormak istedim :)

6il9in

Kim tıklayacak bu kadar reklamı şimdi üüü

6il9in

Alıntı yapılan: blqn - 13 Kasım 2015, 16:52:21
Kim tıklayacak bu kadar reklamı şimdi üüü

Bende gözükmüyor reklamlar ???

Sadece $0.001 var bir tanecik. Bekliyelim düşer belkide :PP

ElisaMcCline

Siteye herkes aldırınca , çatlamalar başladı yine :)
geri çektiler hemen reklamları :)