TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

site hyip olduğu için sorun yok aslında :y

PtcStar

Şu sıralar fazla cash link  ümidinde bulunmayın gidişat  Aktif Paketi olanlar için gayet iyi :)

Elektronick

Alıntı yapılan: bandanar - 14 Kasım 2015, 22:30:59
2 hafta değilde son 3 gündür sanırım kimseye admin reklamları gelmiyor sadece gün içinde bazen 0.100 lük kadar çıkıyor onlar da zaten reklamcıların verdiği reklamlar hayırlısı diyelim  :)
reklam gelse bile ayrı dert kardeşim bir tanesine tıklıyorsun ardından logout oluyorsun :D

sterkamed

Alıntı yapılan: Elektronick - 14 Kasım 2015, 23:15:04
reklam gelse bile ayrı dert kardeşim bir tanesine tıklıyorsun ardından logout oluyorsun :D
aynı dert gına geldi (sinir)

FUKARA85

Dun geceden beri bana pajet gelirleri yansimiyorum. Gordugum kadariyla bu durumdan kimse sikayetci degil. Sanirimsadece bende boyle bir sorun var? Benim gibi geliri yansimayan var midir acaba ?

ibrhmsny

bende de yansımadı, ticket attım bekliyorum, bu ara sitede çakışma yapıyorlar ve bu yüzden bu gibi aksaklıklar yaşanıyor.
geçen sefer yansımayan paket gelirleri toplu olarak aktarılmıştı.

FUKARA85

Bugunler beni biraz korkutmaya basladi site. Paket almayi birakip cikip gitsem.mi diye dusunmeye basladim acikcasi. Gerci sonunda problemi cozuyorlar .neyse bekleyelim bakalim.nr zaman duzelecek

6il9in

Arkadaşlar Paket gelirleri yansımıyor doğrudur. Ama önceden de bunlar oldu. Sitede kaç Liralık yatırımınız varda bu kadar korkuyorsunuz anlamış değilim. Bırakın da admin birşeyleri toparlasın sonrasına bakalım :)

Oldu olacak dispute açın da tam olsun :)

NoEroin

3 gündür felan reklam çıkmıyor bende sizdede aynımı?
Normal standart üyeyim.

ibrhmsny

sitede çok üye var ve çok da yatırım var. inanın tek seferde binlerce paket alan var. haliyle saat başlarında bütün üyelerin hesaplarına gelir yansıyor. ve yansıyan gelirlerle üyeler yeni paketler alıyor.son dönemde bu trafik yoğunluğu sıkıntı çıkarmaya başladı. bunun üzerinde çalışılıyor. belki saatlik değil de günde 2 defa veya günde 1  defa yansıma olsa paketlere site rahatlıycaktır. belki de bunun denemelerini yapıyorlar.
tabiki her üye her yatırımcı endişelenir olanları bilmeden. ben de endişelendim önceleri ancak yazışmalardan sonra anlayabiliyoruz.
kaldı bütün bunlara rağmen olanlar sitenin daha iyiye gitmesine işaret edebileceği gibi sitenin sallantıda olduğunun da göstergesi olabilir. bunu bilemeyiz.
ve seçenekler ışığında bakiyenizi çekebilirsiniz veya bekleyebilirsiniz karar sizin.
yorum yapmaktan öte bir bilgi veremeyiz bunlar dışında, yoruma gelince bu site sağlam stratejiler üzerine kuruldu ve kendini ispatladı bu yüzden bırakın adminin çekip gitmesini herhangi bir sorun olduğunda uykusuz kalır kendi zarar eder ama siteyi ayakta tutar. bu site bu adminin ustalık eseri :)
site bir yıllık ama adminin bütün geçmişi bu sitede. ve geleceği.
rahat olup bekleyin. naçizane tavsiyem budur. saygılar :)