TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

arada takılsa da giriyorum chrome dan

messli

sorunsuz giriyorum chrome da bı sıkıntı yok şimdilik

Dio

chrome firefox ikisindede sorun yok bende. Sadece cookie dışında diğer seçenekleri de işaretleyip temizlik yap. Tüm geçmişi temizle dedikten sonra şifreler, kayıtlı form bilgileri hariç diğerlerini işaretleyip temizlemeyi dene :y

halibo

Alıntı yapılan: GameHunter - 23 Kasım 2015, 14:16:32
Chrome Captchayı göstermiyor 1 haftadır firefox ile giriş yapıyorum TMS'ye. Cookie temizlemek vs.. herşeyi denedim ama sonuç yok. Sizde Chrome sorunu var mı ?

bendede soru işareti oluyor arasıra captchayı göstermiyor, siteye bu ara giriş sıkıntılı

bilalyuzugullu

bende chrome dan epicclix e girmeye çalıştığımda chapta vermiyordu, avira ve translate eklentilerini kaldırınca sorun çözüldü :)

ibrhmsny

müjdemi isterim tms ye şuan girmeye çalıştım daha geniş olan 4+1 evimize taşınıyoruz bir iki saate ortalığı toparlar size de bi çay demleriz deyolarr:))

sevdayagmu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 23 Kasım 2015, 18:46:10
müjdemi isterim tms ye şuan girmeye çalıştım daha geniş olan 4+1 evimize taşınıyoruz bir iki saate ortalığı toparlar size de bi çay demleriz deyolarr:))
guzel yazı koptummm  -:)) -:)) -:)) -:)) -:))

ibrhmsny

tms yeni evine taşınmış ve ikram olarak herkesin surf saatini 24 saate tamamlamış şuan 23 saat 20 dk :)

6il9in

Admin Surf zamanına eklememi yapmış 27 Saat diyor ???

ibrhmsny

siteyi yeni evine bilem taşıdı haberin yok mu
insan bi el atar :)