TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iovanovic

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Aralık 2015, 02:35:34
Sonradan gelen 0,02 ya da 0,01 lere tıklamayın :)

Hepsi aynı vatandaşın reklmaları. Rotator link. Süre dolmadan pause yapıyor :)
Gün içinde de sıkça reklam veriyor.

Hocam önemli değil kaçırmamız da teknik yönünü merak ettim ben, tam olarak neden tıklayamıyoruz acaba bunlara pause yapıyor derken yani ?

bandanar

Vay be herifteki çakallığa bak ben çoğu kez millet aç reklamı yemiş bitirmiş 1 dk da derdim halbuki herif reklamı hemen geri çekiyormuş  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: iovanovic - 05 Aralık 2015, 02:41:00
Hocam önemli değil kaçırmamız da teknik yönünü merak ettim ben, tam olarak neden tıklayamıyoruz acaba bunlara pause yapıyor derken yani ?

Reklam süresi 30sn diyelim.. 20 sn sonra reklamı durduruyor.
60sn likleri de 60 saniye dolmadan işte :)

Bu yine iyi hali, bir ara başlatıp 5sn sonra durduruyordu. Tıklayanlar direk logout :g

Reklam tıkladığınızda, o reklam yoksa site sizi sistemden atıyor. Bunun teknik kısmına gireyelim, güvenlik gerekçesiyle diyelim :)

Dio

aslında bannerler siteye upload edilmese daha iyi olmaz mı? Her seferinde binlerce kişi siteden veri çekiyor

pause özelliğini de kaldırsalar ya.
Ben mi çok basit düşünüyorum acaba :m

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Dio - 05 Aralık 2015, 02:55:49
aslında bannerler siteye upload edilmese daha iyi olmaz mı? Her seferinde binlerce kişi siteden veri çekiyor

pause özelliğini de kaldırsalar ya.
Ben mi çok basit düşünüyorum acaba :m

Bunu da önerdim.
Ki otomasyona bağlayıp girilen linkteki görseli kendi cloud alanlarına da upload edebilirler anında aslında.

Charles abi ye ilettiklerini söylediler sadece :)

iovanovic

Teşekkürler hocam bilgi için. Şimdi daha iyi anladım ne döndüğünü bu reklam esnasında.  :y

ElisaMcCline

Sunucuya reset attıla rheralde :)
Bir ara kayboldu ama düzgün geldi :)

Coulers79

Kaybolan reklamlara tıklamasakta olur, olanlar yetmiyor mu sanki?

famila63

2.ci part geldi Dalalım :)                                                                                                                                                                                                       

iovanovic

Bu gecelik 0.37$ benim adıma.  (zzz)