TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iovanovic

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Aralık 2015, 02:16:30
Bu sitede çifte reset var diyorlar, *) duble işkil işkil oldum, :PP canım işkil çekti ya. :DD

Saat de geç 1 porsiyon işkil mi söylesek hocam dışardan.  -:))

İlk partiden 0.37$ almışım bu gece, ikinci partiye kalamıcam büyük ihtimalle ama.  :g

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Aralık 2015, 23:56:41
Neyse ki her hafta sus payı gönderip  ($$) işgillenmemi engelliyor biraz olsun :P

Sizin haftalık sus payıda baya bi kallavi oluyor hocam  -:))

---------

Çok tıklıyosunuz beyler hanımlar yapamayın böyle bozuldu yine -:))

iovanovic

(ok) Reklamlar gelmis yine arkadaslar.  (ok)

famila63

Aynen ilkinde 2 3 tane 0,02 ye tıklayamadım :D          2.c. partımız                                                                                                                                             

GameHunter

2 centlik reklamları tıklamaktan sıkılacağım hiç aklıma gelmezdi. :))

famila63

aynen benimde şenlik resmen  1 doları geçecek süper valla en kral site trafficmonson

iovanovic

Coguna tikladim ama beni attisiteden. Giremiyorum da denedim. Dun de boyle oldu 2 kez. 0.02'liklerde ve diger tum tiplerde focus zorunlulugu olmamasi cok iyi.

2 gunde cash linklerle 1$ birikti direk. Klasik bir ptc sitesinde en az 10-15 gun surerdi kafadan. Tek sikinti saatleri biraz ters hep gece 2 ve 3 civari geliyorsa. Daha normalbir aksam saatinde olaydi :D

bandanar

Alıntı yapılan: iovanovic - 06 Aralık 2015, 03:38:16
Coguna tikladim ama beni attisiteden. Giremiyorum da denedim. Dun de boyle oldu 2 kez. 0.02'liklerde ve diger tum tiplerde focus zorunlulugu olmamasi cok iyi.

2 gunde cash linklerle 1$ birikti direk. Klasik bir ptc sitesinde en az 10-15 gun surerdi kafadan. Tek sikinti saatleri biraz ters hep gece 2 ve 3 civari geliyorsa. Daha normalbir aksam saatinde olaydi :D
Uyku düzenimi değiştirdim hocam bunlar yüzünden  :D

famila63

Bizim veritabanı çok büyük olmuştur, bu yüzden. Daha büyük bir eve onu taşıyoruz

1-2 saat sürecektir veritabanını taşıma. Tıklayın sayaçlarını 12 saat uzatıldı.
Bu rahatsızlıktan dolayı Üzgünüz           Of  4 5 tane 0,02 kaldı açıldıgında reklamlar gitmiş olur bunada şükür

famila63

site tekrar açıldı dalın :)