TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Mükerrer :P reset reklamları paylaşmayalım, ;) suyu muyu çıkar sitenin ninja amanın please. (eht)

famila63

nazar degdi daha paylaşmam zaten :D

programci

bu site üst üste 20'şer tane 2 centlik ($) reklamlar atıyor.. (p) Noel Haftası kutlamasımı yapıyorlar ne  :))

famila63

acado

40 centlik reklam var yine peki site yönetiminden konu hakkında herhangi bir bilgilendirme duyan gören varmı  Gene tıkladım ama umarım site için işler iyi gidiyordur ems forumalarında bazıları yılbaşından önce scam olacak demekte ama ben onlara inanmak istemiyorum . Ayrıca site çökerse  yanında pek çok ptc sitesine de götürür scam festivaali yaşarız

ibrhmsny

Alıntı yapılan: acado - 06 Aralık 2015, 10:50:35
40 centlik reklam var yine peki site yönetiminden konu hakkında herhangi bir bilgilendirme duyan gören varmı  Gene tıkladım ama umarım site için işler iyi gidiyordur ems forumalarında bazıları yılbaşından önce scam olacak demekte ama ben onlara inanmak istemiyorum . Ayrıca site çökerse  yanında pek çok ptc sitesine de götürür scam festivaali yaşarız

Alıştığımızdan fazla reklam geldiği için sitede işlerin kötüye gittiğine dair bir düşüncenizin olmasını sorgulamıyorum (!)
Hangi forumları takip ediyorsunuz bilmiyorum ancak o forumlarda da sizin endişenize sahip insanlar acaba scam mı olacak diye yazmıştır ardından acaba olabilir mi diye başka biri yazmıştır ve siz de gelip burda yazdınız :)
Bizim forumda sizin mesajınızı gören biri de başka bir yerde bir tane Türkçe forumda gördüm orda da insanlar endişeli diycektir :)
Olan budur.
Sitenin gidişatını soruyorsanız eğer ben de kendi yorumumu yazayım, bu siteden kimse zarar etmez  (eht)

NoEroin

Sitede 2 gündür 0.02'lik reklamlar var.
Normal üyelerde birkaç tane çıakrdı tıklattırmazdı, bu reklam yok felan derdi ingilizce.
2 Gündür herkese çıkıyor ve tıklatıyor.
Bende normal üyeyim, herhalde Noel tatil yılbaşı derken reklamlar fazlalaştı.
Herkes tıklasın kazancını arttırsın.
:D

ElisaMcCline

Arkadaşlar, cidden hiç düşünmeden devam ediyorsunuz :)

Sitedeki reklamlar admin reklamları değil. Büyük kredi almış kullanıcı reklamıdır.
Lütfen tıklarken arada reklamın ne reklamı olduğuna da bir bakıverin :D
Adamlar size reklam yapıyor ama site neymiş kimmiş diye bile bakmıyorsunuz maaşallah :D

ibrhmsny

Hep bu irkilme ve işkillenmeler yüzünden hocam :))

GameHunter

Ya arkadaşlar ilk defa paket aldım da 2 tane banner eklemiştim biri kabul edilmiş biri edilmemiş mi ? niye reddedilmiş olabilir sizce.