TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Bannerlardan pek hayır yok, kredi yoksa sil gitsin onaylanmayanı.

pearce95

traffic monsoondan gelir dağılımından nasıl faydalanıcaz.

pearce95

birde ben bu 0.02 ve 0.01 lik rekalmları izliyorum ama Sorry, Ad Expired! falan diyo çok oldu böyle.ne yapmam lazım.

Coulers79

[spoiler]Belirli adette paket alman gerekiyor en az 20-25 civarı. Buy AdPacks w/Sharing yazan yerden. Önce üsteki gibi bir sitenin banner bilgilerini ekliyorsun. Sonra Buy AdPack yazan yerden paketlerini alıyorsun. Paypalla alırken mesai saatlerinde diğer dönüşüm seçenekleriyle alışverişini TL değil $ olarak yaparsan %5 civarı bir masraftan kurtulabilirsin belki. Çünkü ilk dışarıdan alınan paketler kazandırmıyor. Amaç içeride biriken miktarlarla masrafsız paket alarak kâra geçmek. Hesabın düzene girmesi 3,5 ay civarı sürüyor. Bu sürede yatırımını çıkarmış ve her ay kâr alabilir hale geliyorsun.[/spoiler] Kaybolan yeşil reklamlar için yapılacak birşey yok, es geç kaybolmuyorsa tıkla.

suskun

Çok işkillendim ben şuan sadece bi tane 0.02 reklam var  :'( :(  (zopa)

Coulers79

Dün 2 günlük reklam geldi ya yoksa 4 günlük müydü?

6il9in

Alıntı yapılan: suskun - 07 Aralık 2015, 02:20:07
Çok işkillendim ben şuan sadece bi tane 0.02 reklam var  :'( :(  (zopa)

Dünde 15 x $0.02 civarı reklam izledim bende işkillendim. Acaba site scam mı oluyor ??? Ne düşünüyorsun @suskun :)

sterkamed

Alıntı yapılan: suskun - 07 Aralık 2015, 02:20:07
Çok işkillendim ben şuan sadece bi tane 0.02 reklam var  :'( :( (zopa)

reklam çok gelir işkillenirsiniz, az gelir yine işkillenirsiniz tms elinizden daha çok çekecek :DD :DD

messli

fazlada işkillenmeye gerek yok tıklayıp geçelim :DD

suskun

reklam çokken ben hiç işkillenmiyorum @blqn hocam :D reklam azalınca işgilleniyorum  :P :DD bende mi gariplik var acaba bilemedim  ???