TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: sterkamed - 07 Aralık 2015, 22:05:14

haklısın kardeş, bu hesabı kendi hesabıma ref olarak açtım iş yerinde tıklıyordum çekim miktarına ulaşacağını tahin etmiyordum son zamanlarda tms bonkör davranınca çekelim dedik, ama en başından kod oymamıştım anlamadım ki ($)

latife ediyorum olur öyle insanlık hali:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 06 Aralık 2015, 19:40:17
Ya arkadaşlar ilk defa paket aldım da 2 tane banner eklemiştim biri kabul edilmiş biri edilmemiş mi ? niye reddedilmiş olabilir sizce.

paket almadığın için onaylanmamış. Bu kadar basit :)
Reklam yapacağın her yeni reklam girdisi için en az 1 paket alman gerekiyor. ;)

Üsttekine paket almışsın, alttakine almamışsın. Onlar da ciddiye almamış :m :D

Alıntı yapılan: sterkamed - 07 Aralık 2015, 22:03:27

evet hotmail modum, aynen olmazsa mesaj atarım

Bence hazır ticket açmışken,
ileride başka konularda da olabilecek benzer durumları yaşamamak için,
bir gmail adresi edinip, mail adresinizi de bir gmail adresiyle değişimini talep edin ;)

GameHunter

Yok @ElisaMcCline hocam bu iki banneri de 2 hafta önce oluşturdum aynı anda.

Paketi de daha dün tanımladım. Tanımlamadan önce de böyleydi biri onaylı biri onaysız görünüyordu. Büyük banneri beğenmemiş niyeyse. Neyse sildim onu gitti.

Birde birşey sormak istiyorum Trafficmonsoon'a cepten tıklamak serbest miydi ? Surf yapmak için bazen mobilden giriyorum ama 3G değil evdeki wifi ile tabletten.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 07 Aralık 2015, 23:26:39
Yok @ElisaMcCline hocam bu iki banneri de 2 hafta önce oluşturdum aynı anda.

Paketi de daha dün tanımladım. Tanımlamadan önce de böyleydi biri onaylı biri onaysız görünüyordu. Büyük banneri beğenmemiş niyeyse. Neyse sildim onu gitti.

Onaysız olana paket alınmamış. Alınmış olsaydı kredisi olurdu.

Tekrar yazayım;
Yeni bir reklam girdiğinizde, o reklama paket almanız gerekiyor.
Evet yine de reklam onaylanmayabilir. Ama paket almazsanız her şartta onaylanmaz. Ama onaylanmamış olsa da kredileriniz orada görünür.
Sizin disapproved olanda kredi görünmüyor. O reklama zaten paket almamışsınız.
İkinci bir talep için, reklamı editleyip, tekrar save edip, bir paket alıp , yeni bir onay süreci başlatabilirsiniz.

Alıntı yapılan: GameHunter - 07 Aralık 2015, 23:26:39
Birde birşey sormak istiyorum Trafficmonsoon'a cepten tıklamak serbest miydi ? Surf yapmak için bazen mobilden giriyorum ama 3G değil evdeki wifi ile tabletten.

TOS a göre yasak. Ama kullananlar var, sıkıntı yaşamadıklarını söylüyorlar.
Yani yakalanana ya da sizin IP nizi es kaza sizden önce bir multicinin kullanmış olması durumuyla karşılaşana kadar hiçkimse sorun yaşamaz.
paket ya da refi olan hesaplarda ben tavsiye etmiyorum. Boşuna risk almayın.

Ve tabii ki konu daha çok IP ve mobile internet ile ilgili.
Sonuçta aynı IP yi kullanacaksanız, wifi ile telefon kullanımının zaten sorun olmaması lazım.

Coulers79

@YingYang hoca sen sormuştun böyle birşey. IP'n değişiyorsa sakata gelme.
Tabii bu diğer telefonla girenler içinde geçerli. (dik)

nicotine

Tos ta yasak ibaresi yok, gecenlerde ticket attim mobil icin baska bi kullanicinin ip sini kullanmadıkca sorun yok dedi hocam

ElisaMcCline

Q9.  My Account is blocked!

First:  Try deleting history and  cookies log in again and or try different browser too.Second: Your IP Address is on hold because someone is logging in with the same IP address that you are using. You should be able to login using that IP address again in 24 hours. Third: Restart your computer.
If you're using a cell phone you will constantly get blocked FYI. Also delete or disable any ad blocker software you may have on your computer.  If you are still having issues submit a support ticket.

burdayım

Traffi̇cmonsoon kullanmayı tam olarak anlamadım çok karışık.Kestirme anlatabilen var mi?

burdayım

Buranın kuralı bu tabi ya geç anladım.imza olarak referans id yazmış herkesler.bende öyle yapiim bari... (ok)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burdayım - 08 Aralık 2015, 01:08:55
Traffi̇cmonsoon kullanmayı tam olarak anlamadım çok karışık.Kestirme anlatabilen var mi?

Foruma hoşgeldin @burdayım ,

Siteden 2 farklı yol ile para kazanıyorsun. yatırım yaparak ya da PTC reklamlarını tıklayarak.
Her iki durumda da ek olarak ref gelirlerin var, her sitede olduğu gibi.

Bunlardan hangisi konusunda yardım lazım. PTC kazançları mı ? yatırım kazançları mı ?