TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Şimdi bakıyorum, toparlamış görünüyor, kredilendiriliyor reklamlar :)

6il9in

ElisaMcCline

deniyorlar sanki :)
Gelince az reklam vardı 0,02 lrer yoktu , onlar da çabuk bitti :)
Arada kobay olduk sanki :D

6il9in

:D tutabildiğimiz kendimize :))

1 Numara !

nerdeyse 1 haftadır reklam yok bitek bendemi böyle ? reklam butonu bile yok  O:-)

omerfaruk5

Alıntı yapılan: Incredible - 13 Aralık 2015, 17:27:37
nerdeyse 1 haftadır reklam yok bitek bendemi böyle ? reklam butonu bile yok  O:-)

Aynen kardeş ya :D Reklam butonu bile yok 1 haftadan beri. :( 0.01$'lık anca 3-4 tane yapabildim.

Gece 3 te geliyormuş galiba ama o saattede mışıl mışıl uyuyorum .d

1 Numara !

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 13 Aralık 2015, 17:41:54
Aynen kardeş ya :D Reklam butonu bile yok 1 haftadan beri. :( 0.01$'lık anca 3-4 tane yapabildim.

Gece 3 te geliyormuş galiba ama o saattede mışıl mışıl uyuyorum .d

O saatlerdede yakalayamadım ben

halibo

evet sabit admin reklamı gelmiyor ama öğlen saat 13 ten 16 ya kadar  yüzlerce reklam geliyor anlık, yakalamak için vakit ve pür dikkat etmek gerekli saniyelerle yarışılıyor,

smbllr424

gecen haftadan beri neredeyse reklam gelmiyor sürekli yenilemelerle günlük 5-6 centlik reklam ancak kapabiliyorum, o 0.02 lik reklam yagmurundan sonra neredeyse durdu site

iovanovic

Alıntı yapılan: smbllr424 - 13 Aralık 2015, 22:32:40
gecen haftadan beri neredeyse reklam gelmiyor sürekli yenilemelerle günlük 5-6 centlik reklam ancak kapabiliyorum, o 0.02 lik reklam yagmurundan sonra neredeyse durdu site

Doğru hocam, yalnız 1-2 gün önceki mesajlara bakarsanız yine baya bir reklam vardı o gece, onun dışında hafta durgundu... Ben 0.40$ civarı falan yakaladım belki toplamda o gece... Bir çoğunu kaçırmamıza rağmen 0.02'liklerin.  :g