TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maeglin

Bende yazmak için geldim, epey reklam geldi.

GameHunter

3-5 gün reklam gelmeyince reflerin çoğu siteyi bırakmış.

Bende bloğumdan üye olanlara özel bir whatsapp grubu oluşturdum, isteyen katılıyor ve admin reklamları geldiğinde mesajla uyarıyorum. Bakalım bu sistem tutacak mı. Aktif reflerimi kaybetmek hiç hoşuma gitmiyor :)

iovanovic

Tekrardan bir çok reklam gelmiş arkadaşlar.  :y :y

famila63

ikose

gün içinde 0,40 + gece 2 de 0,37 şimdiiii 0,37 daha bugün şahane geçti  (dnsz)

Maeglin

Mobilde çok rahat tıklama yapıyorum, atmıyor, kod hatası almıyorum daha hızlı ama bilgisayarda sıkıntı yaşıyorum bir acayip durum.

f1b0n4cc1

doğrumu bilmiyorum ama trafficmansoon ile surf yaparken eğer başka sitelerden gezdiğimiz reklamlarda traficmansoon reklamı varsa logout oluyor , geçen gün de bana sen robotsun dedi , aşırı güvenlik kasmışlar , haklılar

Coulers79

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 18 Aralık 2015, 23:46:28
eskiden vardı öyle siteler, 2 sene, 3 sene gidenler. azdı ama arada çıkıyordu,

Olmaz mı 8 senedir varken hiç denk gelmediğimiz yatırım yaptıktan sonra cortlayan mı dersin (JBP), kafadan 300-500 gündür aktifiz diyen mi dersin. Nerede bir profit var kaç, hyiplere bulaşmamak lazım. Hatta bu Charles'ın ne üdüğü belirsiz kafadan scam bir sitesi vardı (Power'lı birşeydi sanırım) bir sene sürekli maille reklamı gelmişti. Ben onu ısrarcı bir upline sanıyordum. :)) EMC hocamın dediğine göre 2 sene tutan bir sitesi de varmış. Ben öteki adamı veya admini tutuyorum. Ancak TMS'ye sadece Hyip demek ayıp ve yanlış olur, reklam ve gelir paylaşımı & PTC Ltd. Şti. diyelim uzunca. :D Ayrıca o canmış, (op) canı tez çıkmaz inşallah. (hp) Önce yılbaşı eşiğini aşsın, sonra 3. ay bilemedin 6. ayda keşkül garanti. :PP Olmadı ekimde 2.Suare'de GK buluşması yaparız. :y

6arti9

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 18 Aralık 2015, 13:45:33
https://www.youtube.com/watch?v=qC0j0OHPQyI

olmuyor ki firefox da resim adresine kopyala yapıp yeni sekmede acıyorum deniyorum olmuyor. zaten resmin oldugu linki yenileyince rakam değişiyor. cerezleri falan temizleyip olmassa başka tarayıcı deneyim

bu şekilde çözdüm gene dediğiniz gibi resim özelliklerini göster varmış menüde

>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Veysi

Alıntı yapılan: 6arti9 - 19 Aralık 2015, 09:45:05
olmuyor ki firefox da resim adresine kopyala yapıp yeni sekmede acıyorum deniyorum olmuyor. zaten resmin oldugu linki yenileyince rakam değişiyor. cerezleri falan temizleyip olmassa başka tarayıcı deneyim

bu şekilde çözdüm gene dediğiniz gibi resim özelliklerini göster varmış menüde

hocam teşekkür ederim çok işime yaradı  +1