TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kerem78 - 20 Aralık 2015, 00:52:20
TMS'den iyi anlayan biri varsa bu sorumu yanıtlayabilir mi lütfen ?
Benim paypal hesabım sınırlandırıldı, yeni açtım. TMS de ise sınırlandırılmış olan paypal hesabım kayıtlı payment processorda. Ben bunu değiştirebilir miyim ?

Evet değiştirebilirsiniz ancak ell değiştirilebilecek bir yer yok ve ticket ile de değiştirilmiyor.
Bir payment processor adresini değiştirmenin tek yolu var, o payment processor ile siteye para girişi yapmak.

Örneğin a(at)gmail.com yerine artık b(at)gmail.com PP adresini kulanmak istiyorsunuz.
b(at)gmail.com tanımlı PP adresiniz ile sitede bir harcama yaptığınızda, artın bundan sonra geçerli olan PP adresinixz b(at)gmail.com

Sitede yapabileceğiniz en küçük harcama 1$ lık (+fee) cashlink harcaması olacaktır.

Soldaki menüde bulunan Buy Cash Links yazısına tıklayıp, 1$ lık reklam vererek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
https://trafficmonsoon.com/member/cashlinks.php

kerem78

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Aralık 2015, 01:37:06
Evet değiştirebilirsiniz ancak ell değiştirilebilecek bir yer yok ve ticket ile de değiştirilmiyor.
Bir payment processor adresini değiştirmenin tek yolu var, o payment processor ile siteye para girişi yapmak.

Örneğin a(at)gmail.com yerine artık b(at)gmail.com PP adresini kulanmak istiyorsunuz.
b(at)gmail.com tanımlı PP adresiniz ile sitede bir harcama yaptığınızda, artın bundan sonra geçerli olan PP adresinixz b(at)gmail.com

Sitede yapabileceğiniz en küçük harcama 1$ lık (+fee) cashlink harcaması olacaktır.

Soldaki menüde bulunan Buy Cash Links yazısına tıklayıp, 1$ lık reklam vererek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
https://trafficmonsoon.com/member/cashlinks.php
Gerçekten çok teşekkür ederim hocam gerçekten saolun :)

kerem78

Alıntı yapılan: GameHunter - 20 Aralık 2015, 01:36:15
Sınırlandırıldıysa açtırsaydınız benimde sınırlandırılmıştı irtibat kurup açtırmıştım normale dönmüştü.
kredi kartı felan istiyor ben de yok o yüzden onla uğraştıracaklar beni müşteri hizmetleri uğraşmaya gerek yok 1$lık paket alırız  :D

kerem78

hocam peki 1$ alırken kredi kartı istiyor mu

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kerem78 - 20 Aralık 2015, 01:47:25
hocam peki 1$ alırken kredi kartı istiyor mu

Maalesef Evet :)
Çünkü ödeme yurtdışı bir ödeme ve dolayısıyla, Paypal dayurtdışına yapılacak her ödeme maaleef kredi kartı ile yapılabiliyor.
Paypal daki paranızı kullanamıyorsunuz.

Kuralı koyan Paypal değil. TC yasaları. PP de buna uyuyor :)

Maeglin

Yeni reklamlar geldi.

ilk 30 dk iyi ilerliyor son 20 dk atmaya başlıyor :)

GameHunter

Saat üçte ikinci reset reklamları gelmedi sanırım admin düzeltti bu hatayı.

Maeglin

3.20'de falanda gelebiliyor bazen

nebu

Birkaç gündür 0.02'lik reklamların bolluğu yılbaşı armağanı olsa gerek  ($$)

suskun

Evet 2. reset olmamış görduğum kadarıyla gece 2'de tıklayıp yatmıştım şuan reklam yok