TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ikose - 20 Aralık 2015, 00:17:54
başka bir sitede reklamda TM var ise hata alıyoruz , hatta sistemden çıkıyoruz.  :y

@ikose modum sabah tms yi tıklarken aynı zamanda bikaç siteyi daha aradan çıkardım. bunlarda bol miktarda tms reklamı olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadım, düzelmiş olabilme ihtimali var gibi geldi bana öyle olunca, bilgi ve dikkatinize sunarım :P

Dio

sitenin anasayfasındaki login kısmı kaldırıldığı için captcha kodu da yok. Yani o sorunu çoktan çözdüler diye biliyorum.
Tabi birisi başka sitede login sayfasının reklamını yaptıysa hata verebilir eskisi gibi :m

ibrhmsny

Hala oluyor mu bilmiyorum ama şu reklam tıkladıktan sonra yanlış kod problemi için çözüm olarak chrome kullanılması tavsiye ediliyor yetkili kişilerce :)

Maeglin

Çılgın reklam geldi bilginize :)

Maeglin

Reklamlara tıklamak resmen işkenceye dönüştü bu kez.

sametseven

Ben en başından tedbiri aldım, reset gelir gelmez hemen 0,02'likleri aradan çıkardım (hp) Geriye sadece 9x0,001 kalmıştı onları da elletmiyor (d)

Maeglin

Alıntı yapılan: sametseven - 21 Aralık 2015, 02:48:53
Ben en başından tedbiri aldım, reset gelir gelmez hemen 0,02'likleri aradan çıkardım (hp) Geriye sadece 9x0,001 kalmıştı onları da elletmiyor (d)

Sürekli bitmeyen reklama bitti dedi, anasayfaya attı, bazı reklamları işkence oldu :)

6il9in

Bende sıkıldım $0.02 tıklamaktan nerdeyse TMS de 1 saat online oluyoeum :m

sterkamed

bende topu  topu 0.10 cent reklam görünüyor nere gitmişki bu reklamlar:(

ibrhmsny