TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

gmail'e aktivasyon linki gitmiyor siteden bilginiz var mı? Şuan bi arkadaş ref oldu fakat bi turlu aktivasyon ulaşmadı. Benim gmailimede kayıt olduğuna dair mail gelmedi.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: suskun - 24 Aralık 2015, 14:42:10
gmail'e aktivasyon linki gitmiyor siteden bilginiz var mı? Şuan bi arkadaş ref oldu fakat bi turlu aktivasyon ulaşmadı. Benim gmailimede kayıt olduğuna dair mail gelmedi.

Siteye sormak lazım  ???

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Aralık 2015, 16:41:17
Siteye sormak lazım  ???
Arkadaşa söyledim support kısmından mesaj attı ama mail gelmediği için cevap verselerde nasıl haberi olacak bilmiyorum  ??? ???

ibrhmsny

Alıntı yapılan: suskun - 24 Aralık 2015, 16:47:14
Arkadaşa söyledim support kısmından mesaj attı ama mail gelmediği için cevap verselerde nasıl haberi olacak bilmiyorum  ??? ???
Facebookta tms nin grubu var ordan sorun kısa sürede yardımcı oluyorlar. Ama üyeler girebiliyor, siz sorun arkadaşınızın adına.
Facebook grubu facebookta arayarak bulunmuyor bu yüzden tms ye giriş yapın ana sayfada facebook bağlantı linkine tıklayıp üye olun.

suskun

Sayfada mesaj yazma kısmı yok en baştaki mesaja yorum olarak translateden çevirip bişeyler yazmaya çalıştım umarım doğru bişeyler olmuştur ???.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: suskun - 24 Aralık 2015, 17:30:35
Sayfada mesaj yazma kısmı yok en baştaki mesaja yorum olarak translateden çevirip bişeyler yazmaya çalıştım umarım doğru bişeyler olmuştur ???.
Hangi mesaja yorum yazdın, ernie ganz diye birisi var o yetkili bu işlerde. Hesabı kapananların hesaplarını açıyor mesela.

suskun

en son paylaşılan resim 1 milyar göruntuleme felan yazan.

[spoiler]https://www.facebook.com/TrafficMonsoonLLC/photos/pb.367157133447252.-2207520000.1450971044./548404145322549/?type=3&theater[/spoiler]

Şunu yazdım:
I have a problem. I registered my friends my referral. But even though the e-mail address activation email to GMail that did not reach him. In short, it does not reach gmail email. I'm sorry my English is very bad. Thank you for your understanding.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: suskun - 24 Aralık 2015, 18:58:39
en son paylaşılan resim 1 milyar göruntuleme felan yazan.

[spoiler]https://www.facebook.com/TrafficMonsoonLLC/photos/pb.367157133447252.-2207520000.1450971044./548404145322549/?type=3&theater[/spoiler]

Şunu yazdım:
I have a problem. I registered my friends my referral. But even though the e-mail address activation email to GMail that did not reach him. In short, it does not reach gmail email. I'm sorry my English is very bad. Thank you for your understanding.

Bu sayfa değil. feysteki tms gruplarının çoğu işe yaramaz :) Hatta biri hariç hepsi :)

Arkadaşının emailini kullanıcı adını bana pm gönder ben sorayım senin adına

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Aralık 2015, 19:06:37
Bu sayfa değil. feysteki tms gruplarının çoğu işe yaramaz :) Hatta biri hariç hepsi :)
Nasıl bu değil hocam?
[spoiler][/spoiler]

Buradakini beğendim facede bu sayfa geldi başka facebookla ilgili bi sayfa yok ki tms anasayfasında.

Tamam hocam gönderiyorum.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: suskun - 24 Aralık 2015, 19:12:22
Nasıl bu değil hocam?
[spoiler][/spoiler]

Buradakini beğendim facede bu sayfa geldi başka facebookla ilgili bi sayfa yok ki tms anasayfasında.

Tamam hocam gönderiyorum.

Benim üye olduğum bu değil :)
Belki de oradan da yardımcı olurlar, belki de TMS kendisine bir şekilde fayda sağlayacağı için farklı feys sayfalarını da üyelerine gösteriyor olabilir. Sonuçta hepsi aynı amaca hizmet ediyor; üye sayısını yatırımcı sayısını artırmak :)