TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Aralık 2015, 19:30:31
Benim üye olduğum bu değil :)
Belki de oradan da yardımcı olurlar, belki de TMS kendisine bir şekilde fayda sağlayacağı için farklı feys sayfalarını da üyelerine gösteriyor olabilir. Sonuçta hepsi aynı amaca hizmet ediyor; üye sayısını yatırımcı sayısını artırmak :)
Bence bu işe sayfa kurmaktan ziyade ilk olarak facede tms linki paylaşma yasağını kaldırarak başlasalar daha faydalı olucak hocam  :) :)

FUKARA85

Yarım saat önce çekim talebinde bulundum ama henüz gelmedi.bugün çekim yapipda geciken var mıdır acaba ?

ikose

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 24 Aralık 2015, 19:46:06
Yarım saat önce çekim talebinde bulundum ama henüz gelmedi.bugün çekim yapipda geciken var mıdır acaba ?
İlk Ödemenmi, ilk ödemede ben 5-6 saat beklemiştim.
İlk ödemelerde 1 saatte alanda var ama
burada beklediği görürsün zaten
https://trafficmonsoon.com/member/withdrawal.php?pg=0
Statüs kısmında
ödemem tamamlanmış ise Comleted te , listende bekliyorsa Pending bölümünden bakabilirsin :)

bilalyuzugullu

benim son ödemem 2 dakika içinde gelmesine rağmen 1 saate yakın pending olarak görünmüştü.

ibrhmsny

Şimdiye kadar en fazla 14 sn bekledim :)

FUKARA85

yok hala pending de gözükyor ve pp baktım orayada gelmemiş . inşallah bir sorun yoktur..   yurt dışında yılbaşı tatilleri başladı onunla alakalı olabılır mı kı

ibrhmsny

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 24 Aralık 2015, 20:19:10
yok hala pending de gözükyor ve pp baktım orayada gelmemiş . inşallah bir sorun yoktur..   yurt dışında yılbaşı tatilleri başladı onunla alakalı olabılır mı kı
Biliyorsun TMS otomatik ödemeyle çalışır bu yüzden düşündüğün problemler olmaz ancak önceki sayfalara da bakarsan bu konuda, sorunların pp nedeniyle olduunu yazmışlar. Nitekim geçenlerde Tms admini de feys sayfasından böyle bir mesaj yazmıştı. Para çekim talebinde bulunup henüz paracıklarına ulaşamayan bir üyeye :)

FUKARA85

tamamdır suan geçmiş durumda . pp gelmiş ödemem

ibrhmsny

Hayırlı olsun, tek beklediğin site TMS olsun :)

FUKARA85

aynen birçok kez ödeme aldım ama  anında oduyor ya . böyle insan değişik bişey görünce  endişe etmıyor değil. ama her zamankı gibi  şaşırtmadılar ve yolladılar