TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maeglin

bende sürekli attığı için tıklayamıyorum hiç bir şeye :D

sametseven

Alıntı yapılan: sametseven - 24 Aralık 2015, 03:44:54
Sayın baylar bayanlar, chrome (şu an kullanıyorum) kullanın belki firefox da olur ;) attığı zaman 2 kere geri tuşuna basın sizi geri alacak. Sonrasında farklı bir 0,02 y yeni sekmeyle açın oradan devam edin. %80 işe yarıyor bunu kullanıyorum hep
üsttekini dene. Olmadı bir seçenek daha var: 2 tane seecashlink aç biri boşta kalsın diğeri reklamı açsın. Reklamı aldıktan sonra seni atarsa boşta olanın içindeki reklamlardan 1 tanesine sağ tık yap açtır. Seni tekrar seecashlink sayfasına atacak, bu aşamada reklamların üstüne tıkla açılır reklam. İşe yaramalı

Maeglin

Alıntı yapılan: sametseven - 27 Aralık 2015, 02:43:03
üsttekini dene. Olmadı bir seçenek daha var: 2 tane seecashlink aç biri boşta kalsın diğeri reklamı açsın. Reklamı aldıktan sonra seni atarsa boşta olanın içindeki reklamlardan 1 tanesine sağ tık yap açtır. Seni tekrar seecashlink sayfasına atacak, bu aşamada reklamların üstüne tıkla açılır reklam. İşe yaramalı

Hocam hepsini denedim bu yöntemlerin hiç biri işe yaramadı hatta firefox da sürekli kod hatası veriyor.

sametseven

Bu bende de oluyor. Site kaynaklı. Maxthon kullanıyorum artık ama yoğunluktan devamlı atıyor

Maeglin

Alıntı yapılan: sametseven - 27 Aralık 2015, 02:55:44
Bu bende de oluyor. Site kaynaklı. Maxthon kullanıyorum artık ama yoğunluktan devamlı atıyor

Operada hiç sorun yaşamadım birkaç gün kullandım, aksilik bilgisayarın hdd arızalanınca diğerine geçtim, buna da bir kurup deneyeyim.

sametseven

[spoiler]Bir yandan minutestaff çalıştırıyordum. Konuyla bağlantılı olur mu bilemiyorum ama bende adsense reklamları da kayboldu bir şeyler dönüyor. Şu malum grubun 3 5 serseri hackerı yüzünden mi acaba biraz da[/spoiler]

Maeglin

Reklamlar tekrar sıfırlandı bu arada

6il9in

$0.01 verdiğine göre site scam oldu olacak (gyk) :D

suskun

Alıntı yapılan: blqn - 27 Aralık 2015, 06:15:12
$0.01 verdiğine göre site scam oldu olacak (gyk) :D
Doğru diyon hocam bayadr işgilde yapmadık reklamlar iyi geliyor diye :DD şimdi tam sırası galiba  :m :m

murratt

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce 4$ ödeme istedim hala pending olarak görünüyor. Buarada daha önce anında gelen 4.86 ödemem var. Bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum.