TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: murratt - 27 Aralık 2015, 21:10:03
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce 4$ ödeme istedim hala pending olarak görünüyor. Buarada daha önce anında gelen 4.86 ödemem var. Bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Normalde otomatik ödeme yapıyor TM ancak bu aralar paypal ve site yoğunluğu nedeniyle bu tür aksaklıklar oluyor. Önceki mesajlarda da bu durumu yaşayan arkadaşların mesajları var, bir tane arkadaş durumu söyledi cevap yazdık ardından kendisi cevap yazmadan para hesabına geçmişti :)
Kısacası bekliyoruz,mutlaka geliyor :)

Coulers79

E-mailini ve Paypal'a istediysen hesabını kontrol et. Büyük ihtimalle ödemen anında yatmıştır.
Aynısı bana da oldu, iki günde gitti pending yazısı. Yazı önemli değil ödeme yapılmış sonuçta.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Aralık 2015, 21:15:44
E-mailini ve Paypal'a istediysen hesabını kontrol et. Büyük ihtimalle ödemen anında yatmıştır.
Aynısı bana da oldu, iki günde gitti pending yazısı. Yazı önemli değil ödeme yapılmış sonuçta.

Tabi, @Coulers79 modum da ben de senin PP kullandığını düşünüyoruz, doğru mudur  :g

maximilyanus

beyler bayanlar 2 gündür aynı reklm  dönüp duruyo tm de back to dash boarfd diyorum aynı reklam ne zaman bitecek bu ???

6il9in

Şimdi ödeme istedim 15-20 sn içinde geldi ödemem :)

6il9in

Ödeme Paypal hesabıma geldide Paypalda Completed kısmına ödeme düşmedi daha PP yavaşlamış epey :PP

ibrhmsny

Alıntı yapılan: blqn - 27 Aralık 2015, 21:45:21
Şimdi ödeme istedim 15-20 sn içinde geldi ödemem :)
Hayırlı olsun, şimdiye kadar bende de öyle oldu :)
Bu ara pending yazısı göreceğim diye işkillenmiyor değilim  :DD

murratt

Ödeme hâlâ yok ticket attım cevap bekliyorum. Sonucu yazarım.

iovanovic

Arkadaşlar bir arkadaş için bir şey soracağım. Kendisi referansım olacaktı ama yabancı birinin referansı olmuş yanlışlıkla. Siteye ilk başta paypal adresini verdiyse ve şimdi çerezleri temizleyip yeni bir üyelik açtığında yine aynı paypal adresini verse bu bir problem yaratır mı ?

Bilgisi/tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.  :)

enderege

Alıntı yapılan: iovanovic - 28 Aralık 2015, 01:11:29
Arkadaşlar bir arkadaş için bir şey soracağım. Kendisi referansım olacaktı ama yabancı birinin referansı olmuş yanlışlıkla. Siteye ilk başta paypal adresini verdiyse ve şimdi çerezleri temizleyip yeni bir üyelik açtığında yine aynı paypal adresini verse bu bir problem yaratır mı ?

Bilgisi/tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.  :)

Paypala yeni bir mail eklesin. O mail ile üye olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.