TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maeglin

Yarım saattir 2 ya da 3 reklama tıklayabildim hatalardan atmalardan dolayı, sonunda site de çöktü :D

sametseven

Düzeltseler bari yav. Daha çoğu duruyor. Korkuyorum artık

master21

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2015, 02:20:42
Bu sebepten banlanan var. O yüzden birilerinde olmamış olması, bundan sonra olmayacağı anlamına gelmiyor :)
Bu yüzden de biz olması gerekeni paylaşıyoruz.

Aynı durum telefonla tıklama yapmak ile de ilgili.
sorun olmayan da var, hesabı asla bir daha açılmayacak olan da.
Yine bu yüzden olması gereken ne ise biz onu paylaşıyoruz.
Haklısınız hocam..ben de sizi dinleyip numaramı değiştirdim,tabi sonradan değiştirmek bişey ifade eder mi bilmiyorum

bandanar

Şu son aralar iyi tıklama yapılabiliyor

Maeglin

Bazı reklamlarda sanki bilinçli olarak atıyor gibi yalnızca o reklamda sorun yaşıyorum hep dikkat ettim.

master21

Ben 29 cent alabilidm,ilk çıktığında 35 cent vardı diğerleri kayboldu

sametseven

Arkadaş bu site daha fazlasını kaldırmıyor. Daha fazla güçlendirilmeli 150000 200000 kişiyi aynı anda barındırabilecek kadar.

Maeglin

Bir sürü reklam vardı tam saat öncesi şimdi onlarda gitti :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Maeglin - 29 Aralık 2015, 03:11:44
Bir sürü reklam vardı tam saat öncesi şimdi onlarda gitti :)

Dualarım gerçek olmuş :P
Şu 2 reset olayına çözüm bulması lazım bu arkadaşların. İşin suyunu çıkartan bu 2 reset olayı.

Bu dediğimi anlamayanlar olabilir, ne güzel fazladan kazanıyoruz diyenler de çıkar.
Bana göre ise bu saat arasında yaşanan şeyin tam karşılığı rezillik, para kazanmak falan değil :)
Üye sayısı arttıkça ya da haberi olanlar çooğaldıkça da iyice rezilleşecek.

Maeglin

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2015, 03:38:47
Dualarım gerçek olmuş :P
Şu 2 reset olayına çözüm bulması lazım bu arkadaşların. İşin suyunu çıkartan bu 2 reset olayı.

Bu dediğimi anlamayanlar olabilir, ne güzel fazladan kazanıyoruz diyenler de çıkar.
Bana göre ise bu saat arasında yaşanan şeyin tam karşılığı rezillik, para kazanmak falan değil :)
Üye sayısı arttıkça ya da haberi olanlar çooğaldıkça da iyice rezilleşecek.

Yanlış anlaşılmış hocam o mesaj, normalde TSİ ile 02.00'da sıfırlanan reklamlar o an tıklamasakta daha sonra görünüyor, bu kez sıfırlanan reklamları da görüntüleyemedik