TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

yaptığım hataya bak :m
pc değiştirdim, şifre diğerinde tarayıcıda kayıtlıydı [spoiler]şifremi bilmiyorum yani :g[/spoiler] o pc'yi açmaya üşendim :m

neyse şifremi unuttum kısmından yeni şifre istedim. mail gelmeyince birkaç kez istedim :D şimdi 2 mail geldi ama şifreler çalışmıyor :m son istediğim maildeki çalışacak, mecbur onu beklicem
neyseki bugün çok reklam gelmemiş. süre bittiydi çünkü.

ibrhmsny

bandanar

Alıntı yapılan: Dio - 31 Aralık 2015, 13:04:47
yaptığım hataya bak :m
pc değiştirdim, şifre diğerinde tarayıcıda kayıtlıydı [spoiler]şifremi bilmiyorum yani :g[/spoiler] o pc'yi açmaya üşendim :m

neyse şifremi unuttum kısmından yeni şifre istedim. mail gelmeyince birkaç kez istedim :D şimdi 2 mail geldi ama şifreler çalışmıyor :m son istediğim maildeki çalışacak, mecbur onu beklicem
neyseki bugün çok reklam gelmemiş. süre bittiydi çünkü.
İyimiş hocam mazallah mail adresi de unutulabilirdi  :D

powercan

Beyler son günlerde TM kazançları düştü ve admin reklamları bugün çok azdı.  Scam mi oluyor nedir? Bilgisi olan varmı?

iovanovic

Alıntı yapılan: powercan - 31 Aralık 2015, 20:27:33
Beyler son günlerde TM kazançları düştü ve admin reklamları bugün çok azdı.  Scam mi oluyor nedir? Bilgisi olan varmı?

Evet scam oluyormuş hocam, admin %70 oranında scam process'i tamamlandı dedi.

Yahu anlamadığım şey şu site günde 0.50$ kazandırırken scam olmuyordu da hala şimdi günde 0.10$'dan fazla cash veriyor diye scam mi oluyor yani nasıl bir mantık bu ?   ???

letal

Alıntı yapılan: powercan - 31 Aralık 2015, 20:27:33

-:)) :DD

hangi ptc sitesi günlük kendi tıkların golden üyelik almada 0.14 kazandırıyo? siteyi scam yapacak durum az kazandırması degil cok kazandırması unutmamak lazım belki yarın veya 2 gun sonra scam olabilir ama az kazandırdıgı icin olmaz ödeme yapmadıgı icin olur...

powercan

Arkadaşlar ben sadece bilgisi olan varmı diye makul bi soru soruyorum, bilgisi olan cvp verir, istemezsen vermez hepsi bu. Bu soruları sormam TM yalnızca iki haftam oldu. Güzel kazanırken bi anda düşüş yaşayın aklıma sormak geliyor burda ustalasmis insanlar var forumda birbirine yardimci olmak için burada. Ojoodan kazık yedik o yüzden.  Yardımcı olanlara teşekkürler.

letal

Alıntı yapılan: powercan - 31 Aralık 2015, 21:45:15
Arkadaşlar ben sadece bilgisi olan varmı diye makul bi soru soruyorum, bilgisi olan cvp verir, istemezsen vermez hepsi bu. Bu soruları sormam TM yalnızca iki haftam oldu. Güzel kazanırken bi anda düşüş yaşayın aklıma sormak geliyor burda ustalasmis insanlar var forumda birbirine yardimci olmak için burada. Ojoodan kazık yedik o yüzden.  Yardımcı olanlara teşekkürler.

degerli arkadasım azıcık onceki baslıklara goz atsan 2 gun 3 gun 5 gun tms nin 0 reklam verdigi zamanlar oldu ne desem ne desem bol kazanclar dileyebilirim :) bide iyi yıllar...

Coulers79

Düşüş değil çıkış vardı sitede. Ortalama açısından hiç reklam gelmese bile problem değil.

6il9in

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 31 Aralık 2015, 12:11:28

Günlük gelirler de düştü :) Saatte 0.0455 leri gördü ama bugünlerde 0.0437 ye bile düşmüş :)

Oturup hesaplamadım ama dediğin gibi düşmüşse sorun değil. 52 günde değilde 53 günde döner para ;)

$50.00 nın $55.00 olacak diyor sistem :D