TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

Alıntı yapılan: Dio - 01 Ocak 2016, 02:31:09
reklam izleme zorunluluğunu hiç beğenmedim :n
zorunluluk olması reklamverenler için güzel bir şey ama adamın verdiği sayfaya tıklayınca süre duruyor :m
verilen reklamı bi geziyim dedim, ilgimi çeken yere tıkladım ve süre durdu. süre durunca da vazcaydım reklam izlemekten.
Aynen hocam ben de anlayamadım o süre siteyi incelemek için konulmuş bir yere tıklayım dedim hemen süre dondu  :m

iovanovic

Alıntı yapılan: Dio - 01 Ocak 2016, 02:31:09
reklam izleme zorunluluğunu hiç beğenmedim :n
zorunluluk olması reklamverenler için güzel bir şey ama adamın verdiği sayfaya tıklayınca süre duruyor :m
verilen reklamı bi geziyim dedim, ilgimi çeken yere tıkladım ve süre durdu. süre durunca da vazcaydım reklam izlemekten.

Aynen bu büyük bir hata, düzeltirler herhalde yakında.

Adamlar reklamdan çok sayacı izleme zorunluluğu getirmiş.  -:)) -:))

zyaseven

Paypal Hesabı değişikliği TraficMonsonda oluyormu? bir arkadaşımın PAYPAL hesabı kapatıldığı için şuan sıkıntıda.Değişiklik için Ticket atmış ama 1 haftadır cevap veren olmamış
Benzer sıkıntıyı yaşayan oldumu yardımcı olursanız sevinirim

Dio

Alıntı yapılan: zyaseven - 01 Ocak 2016, 04:17:58
Paypal Hesabı değişikliği TraficMonsonda oluyormu? bir arkadaşımın PAYPAL hesabı kapatıldığı için şuan sıkıntıda.Değişiklik için Ticket atmış ama 1 haftadır cevap veren olmamış
Benzer sıkıntıyı yaşayan oldumu yardımcı olursanız sevinirim
aşağıdaki mesajda yazıyor nasıl değiştirileceği :y
http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/trafficmonsoon/msg334554/#msg334554

zyaseven

ibrhmsny

54 geçe surfü tamamladım aynı dakika içinde paket aldım  (p) (p) (p) (p)
Bakalım saat başında paketlere kazanç yansıyacak mı  :D

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Ocak 2016, 12:55:43
54 geçe surfü tamamladım aynı dakika içinde paket aldım  (p) (p) (p) (p)
Bakalım saat başında paketlere kazanç yansıyacak mı  :D

yansıyo yansıyo ben denedim :D

ibrhmsny

Alıntı yapılan: letal - 01 Ocak 2016, 12:57:43
yansıyo yansıyo ben denedim :D

Paketler yansıdı :)
Yalnız şöyle bir şey çıktı tam çözemedim; son aldığım paketlere 0.0449 yansımış ama bütün paketlerin ortalaması 0.0442  ???

Ayrıca 7 adet 0.01 lik reklamlar artık hergün geliyor, bir düzene girdi mi sanki reklamlar  ;)

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Ocak 2016, 13:11:08
Paketler yansıdı :)
Yalnız şöyle bir şey çıktı tam çözemedim; son aldığım paketlere 0.0449 yansımış ama bütün paketlerin ortalaması 0.0442  ???

Ayrıca 7 adet 0.01 lik reklamlar artık hergün geliyor, bir düzene girdi mi sanki reklamlar  ;)

paket ücretleri degişim gösteriyor. 0.0450 ile 0.0430 arasında degişiyor o yüzden oynama olmustur orda reklam az cok fark etmez yahu siteye bisey olmasın :D :D

ibrhmsny

Alıntı yapılan: letal - 01 Ocak 2016, 13:16:23
paket ücretleri degişim gösteriyor. 0.0450 ile 0.0430 arasında degişiyor o yüzden oynama olmustur orda reklam az cok fark etmez yahu siteye bisey olmasın :D :D

Siteye bir şey olmayacağı gibi neobux u tahtından edebilir  :g :g
[spoiler]Elisamız duymasın  :PP[/spoiler]

Paketler saate göre değişiyor da bir saatte her pakete aynı miktar yansır bu yüzden çözemedim dedim ama ben işlem hatası yapmışımdır diyeyim o vakit